olay olay olay!!!! facebook videolarınızı artık iphonedan izleyin!!!

evett arkadaşımm program çalışıyor ama videolarda çalışmıyor flas plyer güncellemesi lazım diyor
onu nasıll çözecez...

Konu Sahibi
videoya tıklamayacaksınız video başlığına tıklayacaksınız hata yapıyor olabilirsiniz

serhat00

Üye
Bunu pc suitin altindaki forum reklamlarindan buldun demi seniii!!! ))

Konu Sahibi
Bunu pc suitin altindaki forum reklamlarindan buldun demi seniii!!! ))

hayır arkadaşım ben pc suit kullanmıorum işimi ifunbox la görüyorum ve bunuda apptracker dan buldum çıkar çıkmaz çıktığı dakika içinde paylaştım

arkadaşlarr kesinlikle işe yarıyor bende videonun üstüne tıklıyodum sorun v eriyodu ama videonun başlıgına tıklayınca oynatıyor videoyu çokkk teşekkürlerr paylaşımm içinn..

Konu Sahibi
arkadaşlarr kesinlikle işe yarıyor bende videonun üstüne tıklıyodum sorun v eriyodu ama videonun başlıgına tıklayınca oynatıyor videoyu çokkk teşekkürlerr paylaşımm içinn..

evet demekki oluyormus rica ederim

evet güncellenmesi gerekiyor diyor yani çalışmıyor

--------------- Ekleme ---------------

dostum önve çalışmıyor yazdım ama dediklerini yaptım mükemmel bir şekilde çalışıyor sağ olasın ellerin dert görmesin

Konu Sahibi

rica ederim

theged

Üye
yaa ben yukledim videoyu tıklayınca flah plyeri yukleyn diyyyor

mrb arkadaşlar ben çin malı iphone aldım ama fecboktaki vidyoları ve youtube giremiyorum yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Konu Sahibi
mrb arkadaşlar ben çin malı iphone aldım ama fecboktaki vidyoları ve youtube giremiyorum yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

arkadaş bu program zaten face izlemek için ama çin malında işe yaramı bilmem