Olay Filmden Ilk Kareler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

^^AnaCOnDA^^

Üye
    Konu Sahibi
Olay Filmden Ilk Kareler
Hızlı ve Öfkeli serisinin üçüncü filminin setinden inanılmaz otomobiller haberin devamında..
<div align="center"></div>
Hızlı ve Öfkeli : The Fast and the Furious serisinin üçüncü filmi The Fast and the Furious: Tokyo Drift&#8217;in çekimlerine, Universal Pictures tarafından California&#8217;da devam ediliyor.

26 Haziran 2006&#8217;da gösterime girecek olan filmin ilk görüntüleri internette yayınlandı. İşte inanılmaz otomobiller:
<div align="center">

</div>

__Midas__

__Midas__

Üye
ilk film güzeldi ikinci rezalet bakalım 3. nasıl olacak.

slayer

Üye
İlk filimde "kel" karizması vardı.... Ondan iyiydi....

son resimdeki z350&#39;yi Capon kız (Devon Aoki) kullanacak heralde..

^^AnaCOnDA^^

Üye
    Konu Sahibi

paratoner

Üye
1.Fİlmi Kel Kurtardi 2.Film Zaten Süperdi Bence.

3.Filmi De İzlenmesi Lazim ???

gknky

gknky

Üye
3.cü flim çok merak edilio ve güzel olduğu sölenio

swedeniz

swedeniz

Üye
güzel bir filim olacak 1 ve 2 yi seyrettim 2 side süperdi bakalım 3 üncü nasıl olacak sinema bölümüne yazssaydın keşeke

ukalaboy

ukalaboy

Üye
bence 3. de mukemel olcak

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
3 guzel olur bence 2 berbattı

requiemksk

Üye
2 nin nesi berbatti beyler..1 de harikaydi 2 de..
3 de güzel olur heralde

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Arabalar böyleyse zaten filmi tartışmaya gerek yok ama süper olacağa benziyor

RockFord Fosgate

Üye
ewet bır araba ne 2f2f hayranı olarak 3çfılmın muhtesem olacagına ınanıyorum bıkere en guzelı 2.fılmdı cunku 1.fılmda arabalar eskı cekımler prof fılan deıldı 2.de ıse tam bır underground havası gerek arabalar gerek oyuncular gerek muzıklerıyle superdı 3.de ole olacaga benzıyO:))))

VoLo

VoLo

Üye
1. ve 2. filmi yaklaşık 10 kez izledim bence ikisi de güzeldi.3. filmi de 4 gözle bekliyoruz.tahminimce süper olcaktır

slayer

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 25 2006, 07&#58;55 PM) [post=263202]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ewet bır araba ne 2f2f hayranı olarak 3çfılmın muhtesem olacagına ınanıyorum bıkere en guzelı 2.fılmdı cunku 1.fılmda arabalar eskı cekımler prof fılan deıldı 2.de ıse tam bır underground havası gerek arabalar gerek oyuncular gerek muzıklerıyle superdı 3.de ole olacaga benzıyO:))))
[/b][/quote]
1. film daha underground havasındaydı.. Yarışlar gece yarışlarıydı...
ama 2. filmin başındaki otoban yarışı mükemmeldi....

darkred

darkred

Üye
abi 2f2f serilerinin hepsi bence süper filmler.ikinci filmi ben çok be&#287;endim özelliklede eva mendes i

3te süper olur kan&#305;mca

RockFord Fosgate

Üye
underground havası sadece gece yarıslarıyla olmuyo arabalar muzıkler hersey ama ewet 1.fılmde daha cok gece yarısı wardı keske 2.fılmdekı arabalar 1çfılmde olsaydı+muzııkler:)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt