Haber Hızlı Ve Öfkeli: Efsanesi Oyunu iOS Ve Android İçin Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hızlı Ve Öfkeli: Efsanesi Oyunu iOS Ve Android İçin Yayınlandı
Hızlı Ve Öfkeli 7 olarak kısa bir süre sonra vizyona girecek serinin mobil oyun versiyonları yayınlandı.

Hızlı Ve Öfkeli filmi serinin 7. bölümünde biraz buruk başlayacağı kesin, öte yandan iOS veAndroid sistemlerine oyun kısa bir süre önce yayınlandı.

Hızlı ve Öfkeli filmindeki adrenalin dolu sahneleri iOS ve Android tabanlı cihazlarda yaşamak isteyen oyun severlerin bekleyişi sona erdi. Oyunun grafik açısından bazı değişiklikler mevcut olsa da kimi kullanıcılar oyunu ilk etapta açılış sorunları yaşandığını şimdiden belirtmiş durumda. Her iki platform için de büyük hayran kitlesine sahip oyun ücretsiz olarak indirilebilir durumda.



Yarış tutkunlarının merakla beklediği oyunun yanı sıra 3 Nisan’da gösterime girecek olan film de büyük bir heyecanla bekleniyor. Çekimleri sürdüğü sırada vahim bir kaza sonucu hayatını kaybeden, filmin başrol oyuncularından Paul Walker‘ın olduğu sahneler de her zaman ki gibi büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Oyunun içerisinde filmin efsane arabası Lykan Hypersport‘u kontrol etmek isteyen oyunseverler de unutulmamış. Oyunun kısa bir oynanış videosu da yine yarış oyunları severler için yayınlanmış durumda.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız



Hızlı Ve Öfkeli 7 Android oyunu indirmek için .

Hızlı Ve Öfkeli 7 iOS oyunu indirmek için .
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall


Kingmortall

Kingmortall

Üye
güzel bişeye benziyor ücretlimi sait abi :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: Nextman


Üst Alt