Olacak olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Olacak olacak




Çek oyuncu, "Önceliğim Beşiktaş" dedi, 2 milyondan 1.8 milyona düştü. Yönetim 1.2 milyon euro veriyor. Görüşmeler çok olumlu. Sivok, "Ortada buluşuruz" diyerek 1.5 milyon için yeşil ışık yaktı.

Eskişehir maçına kaptan çıkan ve gemisini kurtaran Sivok, "Sözleşme yenilemeye hazırım, arada uçurum yok" dedi. Daha önce 2 milyon euro'da ısrar eden Çek futbolcuya yönetim 1.2 milyon euro teklif etmişti. Menajeri vasıtasıyla sürdürülen pazarlıkta Sivok 1.8 milyon euro'ya indi, yönetim ise adım atmadı. Çek stoperin Eskişehir maçında gol atması ve giderek form tutması da Beşiktaş cephesinde "Mutlaka kalmalı" düşüncesini oluşturdu. Tayfur Havutçu ve Carvalhal'in de bu yönde fikir belirtmesi üzerine Sivok'un kalma şansı iyice yükseldi.

EN GEÇ 1 AYDA BİTECEK
Sivok, "Önceliğim Beşiktaş'ta. Burada mutluyum ve kalmak istiyorum. Benim istediğim ile kulübün verdiği arasında da uçurum yok. Ortada buluşuruz" diyerek 1.5 milyon euro'ya imza atabileceğini ima etti. Beşiktaş yönetiminin şampiyonluk yarışı nedeniyle işi sürüncemede bırakmayacağı ve en geç bir ay içinde Sivok ile sözleşme yenileyeceği belirtiliyor. Başkan Yıldırım Demirören'in, "600 bin euro'luk fark için Sivok gibi bir oyuncuyu kaybetmeyiz" dediği de öğrenildi.

SON TALİBİ ANDERLECHT
Beşiktaş ile sözleşme yenilemeyen Sivok'un talipleri artıyor. Çek stoper için Napoli'de sonra Belçika ekibi Anderlecht de devreye girdi. Ülkenin en büyük gazetesi Het Nieuwsblad'da yer alan habere göre 28 yaşındaki oyuncunun menajeri ile temasa geçildi. Hatta Sivok'a "Bizden haber almadan imza atma" bile denilmiş.

KALECİYE GÖRE GOL
Eskişehir'in 2.05'lik dev kalecisi İvesa'ya kafa golü atan Sivok, "Bunun planını yapmıştık" dedi. Maç öncesi Carvalhal'in, "Uzun boylu kaleciler yerden zayıf olur" sözünü düşünerek topu yere vurdurduğunu belirten Çek oyuncu golde hocasının emeğinin büyük olduğunu söyledi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Tuba.Erva
Cevap
0
Görüntüleme
627
Tuba.Erva
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
330
Haydar
JaNbErG
Cevap
0
Görüntüleme
403
JaNbErG
-India-
Cevap
1
Görüntüleme
408
TheLastWarrior


Üst Alt