okumaya üşenmeyiniz :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye

yok yok estağfrulallah. size kızmadım ki, hoş görecek bi durum olsun.
cevap yazmanız bile bir lütuf, Allah razı olsun.
sizleri çok sevdiğimi bilmenizi isterim, bütün kavgam ve mücadelem az da olsa sizlere faydalı olabilmektir.

Actigin konu basligini soylesene bi amca programdan giriyorum link olarak verme basligini soyle bi bakayim ilgimi cekecek mi

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk

Burak

Üye

yok yok estağfrulallah. size kızmadım ki, hoş görecek bi durum olsun.
cevap yazmanız bile bir lütuf, Allah razı olsun.
sizleri çok sevdiğimi bilmenizi isterim, bütün kavgam ve mücadelem az da olsa sizlere faydalı olabilmektir.

ben konunuzu okudum, begendim. aslında faydalı bir konu. ama sitenin genel içeriği itibariyle (teknoloji-cep telefonları) o tür konular 3.planda kalıyor.
ama ilgimizi çektiğince okuyoruz, bilgileniyoruz. çabanız, gayretiniz için teşekkürler, sağolun.

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye

Actigin konu basligini soylesene bi amca programdan giriyorum link olarak verme basligini soyle bi bakayim ilgimi cekecek mi

"gençosman dediğin"
başlıklı yazıydı yeğenim.

----------Eklendi @ 00:07:36 ---------- Yazıldı @ 00:03:49 ----------

ben konunuzu okudum, begendim. aslında faydalı bir konu. ama sitenin genel içeriği itibariyle (teknoloji-cep telefonları) o tür konular 3.planda kalıyor.
ama ilgimizi çektiğince okuyoruz, bilgileniyoruz. çabanız, gayretiniz için teşekkürler, sağolun.

sağol sevgili burak, teşekkür ederim güzel kardeşim. doğru haklısın elbet. burasının bir teknoloji sitesi olduğunu biliyorum tabi... ne ki, bizim yazılarımız hani yemeğin yanına konan baharat gibi... tat verir, lezzet katar. teknoloji ile iştigal ederken farklı donanımlar elde etmek fena olmaz demi?! :)

• Beğen
Tepkiler: Burak
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
bir konu açtım bugün... ne ki ben bu arkadaş gibi akıllı davranamadım. atsaydım böyle bir başlık sanırım mutlaka böyle bir ilgi, alaka uyandırırdı. maalesef önemli olan başlık oluyor. açtığım bu konu aslında bu sitenin çoğunluğunu oluşturan bütün gençler için hayati önemi arzedecek kadar önemli bir konuydu. ama tecrübe işte.

yok abi est.ilgi alakadan deıl cogu konum okunur zaten benım
hüner baslıkta deıl :)

----------Eklendi @ 01:30:13 ---------- Yazıldı @ 01:24:25 ----------

Daha önce okumuştum. Teşekkürler Tuba :)

rica ederım :)

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye

yok abi est.ilgi alakadan deıl cogu konum okunur zaten benım
hüner baslıkta deıl :)

sevgili tuba.erva, kusuruma bakma ablacım, hakkını helal et. sizin konunuzu küçük görmek gibi bir saikle yazmamıştım bu mesajı da işte içimden öyle geldi bir an... ne ki, galiba biraz size haksızlık etmiş gibi olduk.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi

sevgili tuba.erva, kusuruma bakma ablacım, hakkını helal et. sizin konunuzu küçük görmek gibi bir saikle yazmamıştım bu mesajı da işte içimden öyle geldi bir an... ne ki, galiba biraz size haksızlık etmiş gibi olduk.

yok öyle düşünmedım bıle
oyüzden kusura bakılcak bır durum yok ortada
hak hukukta yok yanı
yazdıklarınızı saygıyla karsılarım yanlıs bseyde yazmadınız zaten

manyexpress

manyexpress

Üye
çokda ilginç bi hikaye deil şimdiki kızlar (bayanlar) çikolata deil bazısı bi sigaraya ayarlan mutlu eden bazısına spor araba gez toz yığ bi ton şeyy yine insafa gelmez namussuzlar var öle abi bu kız milleti tamamen birbirleinden farklı hepsinin options ları farklı farklı :D :D

ne kadar farklı olursa olsun hepsini aynı yoldan ikna edersin hepsini ayrıca çok kaba bi anlayış tarzın var çok biliyorsan doğru kızı bul

ozyst

Üye
mukemmel hikaye:D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:

Astrosman

Astrosman

Üye
Süper miş sağol

yılmazil

Üye
walla ben okudum üşenmeden iyikide okumuşum..okumak iyi bişey günün birinde mutlaka lazım olur.hayat paylaşınca güzel:)

• Beğen
y n s c n

y n s c n

Üye
Yarısına kadar çok güzelmiş yaa :ehe

• Beğen
Astrosman

Astrosman

Üye
Çok güzelmiş hocam :)

not: hort oldu sanırım :ehe

Turan

Turan

Üye
çok uzun üşendim :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Karısı mutlu olmayan erkek mutlu olamaz...

Işte bu gerçekten doğru bunu tüm hhanımların bilmesi gerekli...

Paylaşım için teşekkürler abla.

- - - Eklendi - - -

çokda ilginç bi hikaye deil şimdiki kızlar (bayanlar) çikolata deil bazısı bi sigaraya ayarlan mutlu eden bazısına spor araba gez toz yığ bi ton şeyy yine insafa gelmez namussuzlar var öle abi bu kız milleti tamamen birbirleinden farklı hepsinin options ları farklı farklı :D :D

:ehe

- - - Eklendi - - -

Hikaye çok güzel hiç sıkıcı değil hoşuma gitti okudum. Ama herşey bu hikaye kadar basit olsa keşke. Hikayeden şöyle bir anlam çıkardım; para, hediyeler alma vs önemli değildir ona ilgi gösterin sevdiğinizi söyleyin şımartın o kadın mutlu olacaktır dolayısı ile sizi de mutlu edecektir.
Gelelim şimdi gerçeklere... Ya para önemli olmaz olurmu hiç. İki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş diyenlere Arkadaşım aç ayı oynamaz ozaman diyorum sadece. Seni evini geçindirmek için bütün gün işte yorulacaksın eve geleceksin aklında elektirik su faturası var, taksitler var kredi kartının son ödemesi gelmiş, evde hergün aynı yemek pişiyor, kadın evlendi diye kendine özen göstermiyor( bu alakasız oldu kabul:)), istediği bişeyi almak için paran yok, sıkışmışın kadının altınlarını bozdurmuşun vs vs.. ve eve gelcen canım seni çok özledim, çok güzelsin bugun, pehhh mutluluk buysa ben mutsuz olayım arkadaşlar.
Paradan kastım çok zengin olmak değil tabiki evini geçindirecek kadar paran yoksa zate kısa sürede o evinde kalmaz bence elinde. Hikayedeki fakirin karısı öyle doğmuş öyle büyümüştür, asilik yapsa diklense ben illa şunu istiyom desede çıkıp gitse nereye gidecek. Buna sevgi değil mecburiyet diyorum ben.

Bu yoruma da saygıyla eğilirim...

Turan

Turan

Üye
karısı mutlu olmayan erkek mutlu olamaz...

Işte bu gerçekten doğru bunu tüm hhanımların bilmesi gerekli...

Paylaşım için teşekkürler abla.

- - - eklendi - - -

:ehe

- - - eklendi - - -

bu yoruma da saygıyla eğilirim...
+1 :d

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Okumaya değer :tebessüm:

• Beğen
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
sonuna kadar okudum adam dileniyor. Aşkım seviyorum dedigi karsı onu o vazıyedde görse
ne derdi.. Dilince gercekten deger verdigi karısı onu o şekilde dilnmesine razı olmaz
şahsen ben dostlarım için çıg tavuk yerim; yanlızca gerçek dostlarım çig tavuk yememe izin vermez

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
tesekkür ederım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt