okumaya üşenmeyiniz :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

__xXx__

__xXx__

Üye
itiraf ediyorum hiç bi yeri atlamadan okudum okumayı sevmem ama tuba ablayı kırmadım sonuna kadar okudum

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Dafny

Dafny

Üye
:alkis

• Beğen
nalcam22

nalcam22

Üye
malesef üşendim

• Beğen
Tepkiler: Dafny ve Tuba.Erva

Revengeful

Emekli Yönetici
[video=youtube;a8TPcnW7nLw]http://www.youtube.com/watch?v=a8TPcnW7nLw[/video]

• Beğen
Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
bravo bülente ve dilenciye :alkis:

----------Eklendi @ 23:34:08 ---------- Yazıldı @ 23:32:37 ----------

çok teşekkürler harika bir yazı :)

• Beğen
fow

fow

Üye
kısa bir süre sonra düğünüm olacak muıkemmel bır tavsıye sagol...ama ben bunları hep uyguluyorum :9:oke:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
okumayanları kınıyorum
okuyanlara tesekkür edıyorum .)

greenmile

greenmile

Üye
yorumum keşke kısa yazsaydın:)

• Beğen
estorak

estorak

Üye
birisi özetini yazsın bari yazmaya da üsenmeyin :)

• Beğen

Jetlak

Üye
okudum güzel bir yazı ders çıkarılmalı.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederim:)

Jetlak

Üye
birisi özetini yazsın bari yazmaya da üsenmeyin :)

Eşini nasıl mutlu edeceğini bilmeyen Bülent İnci'yle kavga ediyor evden kızgın bir şekilde çıkıyor ve sahile doğru yürürken bir adamcağıza rastlıyor üzerindeki kıyafetler eski ancak tertemiz olan adamı önce dilenci sanıyor "ekmek parası mı istiyorsun" diye alaycı bir tavırla soruyor. Adam hayır bir çikolata parası istiyorum diyor. Bülent ilk önce onun şaka yaptığını sanıyor daha da konuştuğu zamam adamın eşinin doğum günü olduğunu ve adamcağız fakir olduğundan pasta yerine çikolata aldığını anlıyor, adamı oturduğu bankı işaret ederek yanına çağırıyor zavallı adam çekinerek de olsa geliyor ve biraz dertleşiyorlar. Bülent içini döküyor gariban adam da öyle.. Daha sonra o gariban adamdan eşini nasıl mutlu edeceğini öğreniyor hemde sadece tatlı dil ve ufak bir hediye ile. Daha sonra evine giderken adamcağıza pastaneyi gösteriyor haydi eşine bir pasta alalım diyor, gariban adam çok seviniyor. Bülent de hemen oradaki manava uğrayarak eşinin yani her şeyinin en sevdiği meyveleri alıyor evine gidiyor eşi üzgün ve ağlamaktan gözleri şişmiş, eşinden özür diliyor haliyle, ona küçük bir kız gibi davranıyor her bayana davranılması gerektiği yani; Adamcağızın ona tarif ettiği gibi.. Diz çöküyor, boynunu eğiyor yere, çok komik görünüyor o an İnci(Bülent'in eşi) tebessüm ediyor, gülüyor. Bülent, İncinin içindeki küçük kızı farkediyor ve artık her şeyin daha farklı olacağını anlıyor..

Özetledim okuyun artık :)

• Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
Hikaye çok güzel hiç sıkıcı değil hoşuma gitti okudum. Ama herşey bu hikaye kadar basit olsa keşke. Hikayeden şöyle bir anlam çıkardım; para, hediyeler alma vs önemli değildir ona ilgi gösterin sevdiğinizi söyleyin şımartın o kadın mutlu olacaktır dolayısı ile sizi de mutlu edecektir.
Gelelim şimdi gerçeklere... Ya para önemli olmaz olurmu hiç. İki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş diyenlere Arkadaşım aç ayı oynamaz ozaman diyorum sadece. Seni evini geçindirmek için bütün gün işte yorulacaksın eve geleceksin aklında elektirik su faturası var, taksitler var kredi kartının son ödemesi gelmiş, evde hergün aynı yemek pişiyor, kadın evlendi diye kendine özen göstermiyor( bu alakasız oldu kabul:)), istediği bişeyi almak için paran yok, sıkışmışın kadının altınlarını bozdurmuşun vs vs.. ve eve gelcen canım seni çok özledim, çok güzelsin bugun, pehhh mutluluk buysa ben mutsuz olayım arkadaşlar.
Paradan kastım çok zengin olmak değil tabiki evini geçindirecek kadar paran yoksa zate kısa sürede o evinde kalmaz bence elinde. Hikayedeki fakirin karısı öyle doğmuş öyle büyümüştür, asilik yapsa diklense ben illa şunu istiyom desede çıkıp gitse nereye gidecek. Buna sevgi değil mecburiyet diyorum ben.

• Beğen

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bu konu bu kadar uzadımı yahu

• Beğen
Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
sırf "üşenmeyiniz" yazdığı için okudum :)

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
tesekkür ederım yorumlar ıcın arkadaslar
zamanınızı ayırdıgınız ıcın :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1703541 ve Silinen Üye 2149105
mezoart

mezoart

Üye
Bu hikayeyi saklayacağım, ileride kendimi kaybedersem lazım olacak.Paylaştığın için çok teşekkür ederim, bu hikayeyle en güzel hikayeme yardımcı oldun. :tşk:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt