Haber Okuma Listesi Mağaza'da Yerini Aldı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Okuma Listesi Mağaza'da Yerini Aldı
Windows 8.1'den bildiğimiz Okuma Listesi uygulaması şimdi Windows Phone 8.1'de!

Çevrimiçi ortamda bulduğunuz makaleleri okumak veya videoları izlemek için zaman bulamadığınız oluyor mu? Onları başka bir cihazda görmeyi tercih eder miydiniz? Okuma Listesi ile, artık bağlantıları kendi kendinize e-postayla göndermeye son verebilir ve daha sonra dönmek istediğiniz tüm içeriği güzel bir ekranda kolayca izleyebilir ve yönetebilirsiniz. Listenize web'den veya diğer uygulamalardan içerik paylaştırabilir ve zamanınız olduğunda kolayca bu içeriğe geri gelebilirsiniz. Okumak veya izlemek istediğiniz her şey için, uygulama sevdiğiniz şeyleri kaydetmenizi ve bunları kronolojik düzende listeleyerek kolayca bulup geri dönmenizi sağlar.
• Daha sonra geri dönmek istediğiniz şeylere herhangi bir uygulamadan veya Internet Explorer'dan yer işaretleri ekleyin
• İster telefonunuzu isterseniz bilgisayarınızı kullanın, tüm Windows 8.1 cihazlarda sağlanan Windows Okuma Listesi uygulamasında listenize bakın
• İşiniz bittiğinde öğeleri kolayca kaldırın
• Belirli şeyleri bulmak için okuma listenizdeki öğeler arasında arama yapın
• Her öğe, başlığının, görüntülerinin ve geldiği uygulamanın yer aldığı zengin bir görüntüde gösterilir
• Öğeleri kategorilere ayırın. Bir sonraki tatilde gitmek istediğiniz yer hakkındaki fikirleri, finans hakkındaki makaleleri veya çalışmanız için okumak istediğiniz şeyleri birlikte gruplandırabilirsiniz
• Öğelere kategorilerine göre kolayca filtre uygulayın
• Listenizdeki bir grup öğeyi başkalarıyla paylaşın
• Bir öğe yanlışlıkla kaldırıldı mı? Bulmak için yeni silinenler bölümünü kullanın

Sadece Windows Phone 8.1 için:

• Beğen
Tepkiler: PureFood, 4MaGuS, skynet ve 3 diğerleri

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler :maxicep:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
hemen deniyorum haber :tşk:

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bir kaç gündür pek giremiyordum foruma rahatsızlığımdan dolayı güzel şeyler paylaşılmış.Teşekkürler deniyelim bakalım programı :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
okuma listesine eklemek için altta ki 3 nokta (...) ya tıklayın paylaş diyin ve ojuma listesini seçin hepsi bu :)

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

byibo

byibo

Üye
süper ya ne zamandır böyle bir uygulama arıyordum teşekkürler..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bir kaç gündür pek giremiyordum foruma rahatsızlığımdan dolayı güzel şeyler paylaşılmış.Teşekkürler deniyelim bakalım programı :)
Çok geçmiş olsun.Paylaşım için çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
Takipçi Satın Al

Üst Alt