Okulunuzda Nasıl Öğretmenleriniz Var?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
ne boşu yahu :D
beni seçin okulu kaldırcam :d:
herkes evinde netten izliycek dersi.
öle bişey yapardım :D
sabah erken kalkma sorunu yok. oh ne rahat,yan gelde keyfine bak :D

zaza

zaza

Üye
ne boşu yahu :D
beni seçin okulu kaldırcam :d:
herkes evinde netten izliycek dersi.
öle bişey yapardım :D
sabah erken kalkma sorunu yok. oh ne rahat,yan gelde keyfine bak :D
lütfen yapamayacağınız vaatlerde bulunmayınız:d:

featnuri

Üye
öyle bir felsefe (mantık,psikoloji) hocamız var ki.adamın anlattıklarını anlamamak için deli olmak lazım.bu kadar güzel bir ders ortamı,bu kadar cana yakın,ilişkilerini mükemmel idare eden bi insan tanımadım daha.hayatını kendi felsefi düşünceleriyle yöneten,kimseyi kırmayan biri.dersinde en haylaz öğrenci bile adam gibi dinler ve notlarını da ortalamanın üzerinde tutar.çook farklı bir anlatım yöntemleri var.tabi insan felsefi ve psikolojiden anlayan biri olunca olumsuz ortamlar yanımızdan bile geçmiyor.Anadolu Düzce LİSESİ felsefe gurubu öğretmenımiz ''Emin DOĞAN'''a saygılarımı sunuyorum.Allah başımızdan eksik etmesin.yıllardır 'ne olcan la büyüyünce' sorusuna artık yanıt verebilmeyi öğreten insan.

Burak

Üye
tühh yemediii :D

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
Bizim Hocalar biri war fotograf manyagı :D ( fotoraf makinesini paraı 5000 tl civarı )

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
öyle bir felsefe (mantık,psikoloji) hocamız var ki.adamın anlattıklarını anlamamak için deli olmak lazım.bu kadar güzel bir ders ortamı,bu kadar cana yakın,ilişkilerini mükemmel idare eden bi insan tanımadım daha.hayatını kendi felsefi düşünceleriyle yöneten,kimseyi kırmayan biri.dersinde en haylaz öğrenci bile adam gibi dinler ve notlarını da ortalamanın üzerinde tutar.çook farklı bir anlatım yöntemleri var.tabi insan felsefi ve psikolojiden anlayan biri olunca olumsuz ortamlar yanımızdan bile geçmiyor.Anadolu Düzce LİSESİ felsefe gurubu öğretmenımiz ''Emin DOĞAN'''a saygılarımı sunuyorum.Allah başımızdan eksik etmesin.yıllardır 'ne olcan la büyüyünce' sorusuna artık yanıt verebilmeyi öğreten insan.
bize düşmez böle adamlar:ehe

Burak

Üye

parası neyse vercez sınıf olarak. istanbula gelsin bizim hocamız olsun :D

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Bizim de Lise'de bir felsefe hocamız vardı.Adı Tacettin idi ama biz kısaca Taci derdik.Adam 40-45 yaşlarında, bıyıklarıyla meşhurdu.Dersi kendi anlatmaz bize anlattırırdı,anlatamayana direkt 0(sıfır)..Bir de bıyığını yalar,ısırırdı.. Allah'ım yok böyle bir şey :ehe:ehe

featnuri

Üye
parası neyse vercez sınıf olarak. istanbula gelsin bizim hocamız olsun :D

bi kendisine sormak lazım :d:adam kurmuş düzeni burada.olmadı düzce lisesine bekleriz.bi sınıf açtırırız:bigstar::bigstar: (maxicep / A sınıfı):kop:

Burak

Üye
bi kendisine sormak lazım :d:adam kurmuş düzeni burada.olmadı düzce lisesine bekleriz.bi sınıf açtırırız:bigstar::bigstar: (maxicep / A sınıfı):kop:

:d: :d:

uzak kalıyor düzce. :D

ama böyle bir ögretmenim olmasını isterdim ya :ağlarım:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Bizim Bir Tikli Hoca Vardı :D Oturun Derken Hep El İşareti Yapardı İstemeyerek :d:

maxirabit

maxirabit

Üye
Bizim bi ögretmen vardı adam hıçkırdıktan sonra geğiriodu:D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
hepsi çok tatlı ama aralarında tuzlularıda var :D

Dafny

Dafny

Üye
bizim tarihçi hep sunum sınıfına goturur her ders sonunda da '' bir daha sizi getirmeyeceğim '' der :d:

maxirabit

maxirabit

Üye
Piskopat almancacı vardı bizda sıra,duvar,ögrenci ne bulursa kırardı:Dama birde konuşurken sesi cıyak diye incelirdi:D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
bizim tarihçi her cümlede mutlaka arkadaslar kelimesini kullanır.Biz saymıstık hatta bi derste 113 kere arkadaslar dedi:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt