lütfen yapamayacağınız vaatlerde bulunmayınızne boşu yahu![]()
beni seçin okulu kaldırcam
herkes evinde netten izliycek dersi.
öle bişey yapardım![]()
sabah erken kalkma sorunu yok. oh ne rahat,yan gelde keyfine bak![]()

lütfen yapamayacağınız vaatlerde bulunmayınız![]()
beraber yaparız 

karnım toksenide yardımcım yapcam sözberaber yaparız
![]()

yemez tabi ben alışkınımtühh yemediii

bize düşmez böle adamlaröyle bir felsefe (mantık,psikoloji) hocamız var ki.adamın anlattıklarını anlamamak için deli olmak lazım.bu kadar güzel bir ders ortamı,bu kadar cana yakın,ilişkilerini mükemmel idare eden bi insan tanımadım daha.hayatını kendi felsefi düşünceleriyle yöneten,kimseyi kırmayan biri.dersinde en haylaz öğrenci bile adam gibi dinler ve notlarını da ortalamanın üzerinde tutar.çook farklı bir anlatım yöntemleri var.tabi insan felsefi ve psikolojiden anlayan biri olunca olumsuz ortamlar yanımızdan bile geçmiyor.Anadolu Düzce LİSESİ felsefe gurubu öğretmenımiz ''Emin DOĞAN'''a saygılarımı sunuyorum.Allah başımızdan eksik etmesin.yıllardır 'ne olcan la büyüyünce' sorusuna artık yanıt verebilmeyi öğreten insan.

öyle bir felsefe (mantık,psikoloji) hocamız var ki.adamın anlattıklarını anlamamak için deli olmak lazım.bu kadar güzel bir ders ortamı,bu kadar cana yakın,ilişkilerini mükemmel idare eden bi insan tanımadım daha.hayatını kendi felsefi düşünceleriyle yöneten,kimseyi kırmayan biri.dersinde en haylaz öğrenci bile adam gibi dinler ve notlarını da ortalamanın üzerinde tutar.çook farklı bir anlatım yöntemleri var.tabi insan felsefi ve psikolojiden anlayan biri olunca olumsuz ortamlar yanımızdan bile geçmiyor.Anadolu Düzce LİSESİ felsefe gurubu öğretmenımiz ''Emin DOĞAN'''a saygılarımı sunuyorum.Allah başımızdan eksik etmesin.yıllardır 'ne olcan la büyüyünce' sorusuna artık yanıt verebilmeyi öğreten insan.
parası neyse vercez sınıf olarak. istanbula gelsin bizim hocamız olsun![]()
adam kurmuş düzeni burada.olmadı düzce lisesine bekleriz.bi sınıf açtırırız
(maxicep / A sınıfı)
bi kendisine sormak lazımadam kurmuş düzeni burada.olmadı düzce lisesine bekleriz.bi sınıf açtırırız
(maxicep / A sınıfı)
![]()

bizim almancacı herkese 0'ı bastıPiskopat almancacı vardı bizda sıra,duvar,ögrenci ne bulursa kırardıama birde konuşurken sesi cıyak diye incelirdi
![]()