achambo Üye aslında iyi meslek 4500+ maaş var ali48hatay' Alıntı: ömür çürütme sadece. İşsizler idolümdür bundan sonra Genişletmek için tıkla ... hiç de öyle değil çoğu meslekten az çalışıyosunmert iyi geceler yatayım @-qarapapaq-
aslında iyi meslek 4500+ maaş var ali48hatay' Alıntı: ömür çürütme sadece. İşsizler idolümdür bundan sonra Genişletmek için tıkla ... hiç de öyle değil çoğu meslekten az çalışıyosunmert iyi geceler yatayım @-qarapapaq-
Aligzl94 Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: aslında iyi meslek 4500+ maaş var hiç de öyle değil çoğu meslekten az çalışıyosunmert iyi geceler yatayım @-qarapapaq- Genişletmek için tıkla ... öyle ama okul sıkıcı biçok iş ise zevkli mesala bana elektronik aletleri versinler günün 18 saati onlarla uğraşır dururum bişeyler üretirim onlardan
achambo' Alıntı: aslında iyi meslek 4500+ maaş var hiç de öyle değil çoğu meslekten az çalışıyosunmert iyi geceler yatayım @-qarapapaq- Genişletmek için tıkla ... öyle ama okul sıkıcı biçok iş ise zevkli mesala bana elektronik aletleri versinler günün 18 saati onlarla uğraşır dururum bişeyler üretirim onlardan
Invoke Üye achambo' Alıntı: kendimce takılıyom akademisyenlik basamakları Genişletmek için tıkla ... vuuuben gereksizler, sanıyodum ya agalar kusura bakmayın
achambo' Alıntı: kendimce takılıyom akademisyenlik basamakları Genişletmek için tıkla ... vuuuben gereksizler, sanıyodum ya agalar kusura bakmayın
Aligzl94 Üye Konu Sahibi hakikatten uyuyak ya yarın devam ederiz yeni fikirler de gelir bide onlara bi bakıveririz
achambo Üye ali48hatay' Alıntı: öyle ama okul sıkıcı biçok iş ise zevkli mesala bana elektronik aletleri versinler günün 18 saati onlarla uğraşır dururum bişeyler üretirim onlardan Genişletmek için tıkla ... Dediğin gibi iş var mı bilmiyorum genelde denileni yapıyosun işlerde bir de proje yapabilirsin
ali48hatay' Alıntı: öyle ama okul sıkıcı biçok iş ise zevkli mesala bana elektronik aletleri versinler günün 18 saati onlarla uğraşır dururum bişeyler üretirim onlardan Genişletmek için tıkla ... Dediğin gibi iş var mı bilmiyorum genelde denileni yapıyosun işlerde bir de proje yapabilirsin
oznkrts Üye ali48hatay' Alıntı: öyle ama okul sıkıcı biçok iş ise zevkli mesala bana elektronik aletleri versinler günün 18 saati onlarla uğraşır dururum bişeyler üretirim onlardan Genişletmek için tıkla ... Bence tam tersi çok zevkli meslek hafada 2 gün tatil özel günlerde tatil karlı günlerde tatil maaş saglam sıcacık yer ama tabi ATANANA
ali48hatay' Alıntı: öyle ama okul sıkıcı biçok iş ise zevkli mesala bana elektronik aletleri versinler günün 18 saati onlarla uğraşır dururum bişeyler üretirim onlardan Genişletmek için tıkla ... Bence tam tersi çok zevkli meslek hafada 2 gün tatil özel günlerde tatil karlı günlerde tatil maaş saglam sıcacık yer ama tabi ATANANA
Neagf Üye Dil eğitiminin yeterince iyi olmamasi... Adamlar hala "has got" ve "have got" ogretiyorlar. Hiç yeni konu yok.
Dil eğitiminin yeterince iyi olmamasi... Adamlar hala "has got" ve "have got" ogretiyorlar. Hiç yeni konu yok.
oznkrts Üye -qarapapaq-' Alıntı: vuhuu, okul neymiş. Devamsızlığını her yıl sonuna kadar kullanmayı unutmayın Genişletmek için tıkla ... Allah doktorlarımızdan razı olsun 20 gün devamsızlık 15 gün rapor vardı her sene
-qarapapaq-' Alıntı: vuhuu, okul neymiş. Devamsızlığını her yıl sonuna kadar kullanmayı unutmayın Genişletmek için tıkla ... Allah doktorlarımızdan razı olsun 20 gün devamsızlık 15 gün rapor vardı her sene
JosephLion Üye cok anlamsız gencliğim gidiyor cok okuyan degil cok gezen bilir ders calisasim gelmiyor yatacam ben yoruldum iyi geceler zzzzZZZZzzzz
cok anlamsız gencliğim gidiyor cok okuyan degil cok gezen bilir ders calisasim gelmiyor yatacam ben yoruldum iyi geceler zzzzZZZZzzzz
oznkrts Üye JosephLion' Alıntı: cok anlamsız gencliğim gidiyor cok okuyan degil cok gezen bilir ders calisasim gelmiyor yatacam ben yoruldum iyi geceler zzzzZZZZzzzz Genişletmek için tıkla ... Klasik ögrenci örnegi hahahaha
JosephLion' Alıntı: cok anlamsız gencliğim gidiyor cok okuyan degil cok gezen bilir ders calisasim gelmiyor yatacam ben yoruldum iyi geceler zzzzZZZZzzzz Genişletmek için tıkla ... Klasik ögrenci örnegi hahahaha
Invoke Üye JosephLion' Alıntı: cok anlamsız gencliğim gidiyor cok okuyan degil cok gezen bilir ders calisasim gelmiyor yatacam ben yoruldum iyi geceler zzzzZZZZzzzz Genişletmek için tıkla ... okuyan bilir kardeş, bizimkiler yanlış okutuyor ondan bilmiyorsun. bazı şeyler gezerek öğrenilmez. oznkrts' Alıntı: Allah doktorlarımızdan razı olsun 20 gün devamsızlık 15 gün rapor vardı her sene Genişletmek için tıkla ... 20 gün devamsızlık varsa sen kalmışsın
JosephLion' Alıntı: cok anlamsız gencliğim gidiyor cok okuyan degil cok gezen bilir ders calisasim gelmiyor yatacam ben yoruldum iyi geceler zzzzZZZZzzzz Genişletmek için tıkla ... okuyan bilir kardeş, bizimkiler yanlış okutuyor ondan bilmiyorsun. bazı şeyler gezerek öğrenilmez. oznkrts' Alıntı: Allah doktorlarımızdan razı olsun 20 gün devamsızlık 15 gün rapor vardı her sene Genişletmek için tıkla ... 20 gün devamsızlık varsa sen kalmışsın
oznkrts Üye -qarapapaq-' Alıntı: okuyan bilir kardeş, bizimkiler yanlış okutuyor ondan bilmiyorsun. bazı şeyler gezerek öğrenilmez. 20 gün devamsızlık varsa sen kalmışsın Genişletmek için tıkla ... yok yanlış anladın 20 gün devamsızlık 15 gün rapor karnede 5 gün yok yazılmış görünüyodu
-qarapapaq-' Alıntı: okuyan bilir kardeş, bizimkiler yanlış okutuyor ondan bilmiyorsun. bazı şeyler gezerek öğrenilmez. 20 gün devamsızlık varsa sen kalmışsın Genişletmek için tıkla ... yok yanlış anladın 20 gün devamsızlık 15 gün rapor karnede 5 gün yok yazılmış görünüyodu
Aligzl94 Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: vuhuu, okul neymiş. Devamsızlığını her yıl sonuna kadar kullanmayı unutmayın Genişletmek için tıkla ... elimden geldiğince devamsızlığı tamamlamaya çalışıyorum zaten -qarapapaq-' Alıntı: hee 19,5özürsüz+25raporlu Genişletmek için tıkla ... yalnız liselilere artık 10 gün yazık onlara neyse bizde öyle değil
-qarapapaq-' Alıntı: vuhuu, okul neymiş. Devamsızlığını her yıl sonuna kadar kullanmayı unutmayın Genişletmek için tıkla ... elimden geldiğince devamsızlığı tamamlamaya çalışıyorum zaten -qarapapaq-' Alıntı: hee 19,5özürsüz+25raporlu Genişletmek için tıkla ... yalnız liselilere artık 10 gün yazık onlara neyse bizde öyle değil
Invoke Üye ama rapor hakkı arttı, böyle rapor almak için muayane olacaklar, sonra muayane ücreti alacak dövlet Dövlet buba, hesaplamış
ama rapor hakkı arttı, böyle rapor almak için muayane olacaklar, sonra muayane ücreti alacak dövlet Dövlet buba, hesaplamış