okulun ilk günü 9. Sınıflar

Sponsorlu Bağlantılar

007wolverine

007wolverine

Üye
HAYIR yani ilk okulda falan gittikte ceza almadım yani öylesine disiplin denmez öyle müdürün yanına falan yani lisede ilk defa şimdi
sorun olmaz
HAYIR yani ilk okulda falan gittikte ceza almadım yani öylesine disiplin denmez öyle müdürün yanına falan yani lisede ilk defa şimdi
sorun olmaz
sorun olmaz

KingOfPiez

KingOfPiez

Üye
8 de kalsaydim keske :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Aga imam hatip okuyorum 3.sınıfım.
1.sınıflar bi atarlı oluyorlar.bazıları sınıfın bazıları okulun lideri olmak için grup kuruyorlar. :) Sonra bunları tek sıra yapıp dövuyorsun havaları sönüyor :) Aman ha sen böyle olma en ön sıraya otur öğretmen ile aranı hoş tut 9.sınıfı geçersin :)

KingOfPiez

KingOfPiez

Üye
Aga imam hatip okuyorum 3.sınıfım.
1.sınıflar bi atarlı oluyorlar.bazıları sınıfın bazıları okulun lideri olmak için grup kuruyorlar. :) Sonra bunları tek sıra yapıp dövuyorsun havaları sönüyor :) Aman ha sen böyle olma en ön sıraya otur öğretmen ile aranı hoş tut 9.sınıfı geçersin :)
Ben oyle degilim de bir edebiyatci var ilk gunden 2 kita siir ezberlenecek yarina dedi , ayda 1 sinema tiyatro veya konsere gidip anlatacaksiniz , 1 donemde 3 kitap okuyacaksiniz , dersi siz anlatacaksiniz tahtaya kalkip diyor insanin hevesi kalmiyor okula gitmeye

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ben oyle degilim de bir edebiyatci var ilk gunden 2 kita siir ezberlenecek yarina dedi , ayda 1 sinema tiyatro veya konsere gidip anlatacaksiniz , 1 donemde 3 kitap okuyacaksiniz , dersi siz anlatacaksiniz tahtaya kalkip diyor insanin hevesi kalmiyor okula gitmeye

Ona söyle parasını sen ver kabul de kitapların özetini oku ama okumuş gibi yap bazıları anlıyor :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Hocalarda ilk zamanlar canınıza okur ama dediklerinin çoğu olmaz merak etmeyin :D bize de dediler siz anlatcanız yok öyle yok böyle hiç bir şey olduğu yok :D şuan keşke 8de kalsaydım dersiniz biliyorum çünkü orda kurulmuş bir arkadaşlığınız vardı ama size şunu söyliyim ilk zamanlar zor olucak ama alıştığın zaman liseyi bırakmak istemiyceksin ben şuan keşke lisede olsam diyorum ve lise arkadaşlıkları iyidir güzel dost seçersen :oke: 8.sınıftan arkadaşlarımla görüşmüyoruz koptuk gittik ama lise arkadaşlarımla hala devam ediyorum görüşmeye :)

• Beğen
Tepkiler: Eduardo58
KingOfPiez

KingOfPiez

Üye
Hocalarda ilk zamanlar canınıza okur ama dediklerinin çoğu olmaz merak etmeyin :D bize de dediler siz anlatcanız yok öyle yok böyle hiç bir şey olduğu yok :D şuan keşke 8de kalsaydım dersiniz biliyorum çünkü orda kurulmuş bir arkadaşlığınız vardı ama size şunu söyliyim ilk zamanlar zor olucak ama alıştığın zaman liseyi bırakmak istemiyceksin ben şuan keşke lisede olsam diyorum ve lise arkadaşlıkları iyidir güzel dost seçersen :oke: 8.sınıftan arkadaşlarımla görüşmüyoruz koptuk gittik ama lise arkadaşlarımla hala devam ediyorum görüşmeye :)
Arkadastan yana degil sinif guzel cabuk kaynasirim sadece edebiyatci sorun oldu biraz

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Arkadastan yana degil sinif guzel cabuk kaynasirim sadece edebiyatci sorun oldu biraz
bu sene sabret bakalım seneye değişir muhakkak ben liseyi 5 sene okudum 4 tane hoca girdi :D ilk zamanlar 9ların gözlerini korkutmaya yönelik hareketler yaparlar sen dersine çalıştıktan sonra bir şey olmaz :oke:

KingOfPiez

KingOfPiez

Üye
bu sene sabret bakalım seneye değişir muhakkak ben liseyi 5 sene okudum 4 tane hoca girdi :D ilk zamanlar 9ların gözlerini korkutmaya yönelik hareketler yaparlar sen dersine çalıştıktan sonra bir şey olmaz :oke:
İnsallah dedigin gibidir

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
9. Sınıfta Güzel Sanatlar'da Resim veya Grafik Tasarım okumak istiyordum. Şimdi ise Endustriyel Tasarım Muhendisliği'nde okuyorum. Bana belli olmuyor abi ben 6-7 yaşındayken "baca temizleyicisi" olmak istiyordum. Kahrolsun Pinokyo çizgi filmi.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
vay be dokuzlar bize nasıl bakıyordu bugün :) biz 12 onlar 9:)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
KingOfPiez

KingOfPiez

Üye
Hicte korktugum gibi olmadi valla lise 4 ler takmiyo bile bizi hocalar iyi de sayisal dersleri biraz zorlicak gibi duruyor

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
9. siniftaylen iyiydi de zamanla siniftaki bazi canlilar kendini bisey saniyo onlardan kurtulmak icin can atiyorum I dont like lise

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
la 2000 modeller fabrika hatası mi ilkokul sanıyorlar hala burayı :)

Üst Alt