okulun ilk günü 9. Sınıflar

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye
valla okuldan okula değişiyomudur o kadar çok bilmiyorum ama bizim okulda genelde böyleydi işte telefonu yakalatırsan 1.de o gün sonu alırsın 2.de 1 ay ya da 1 hafta olması lazım 3.de sene sonu

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
o ilkokulda galiba lisede veliye veriliyor çoğu zaman

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bizim lisede böyleydi :)

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
ilginçmis sonuçta köyden şurdan burdan gelen de var.şehirden gelip itlik yapan da var.lazım olanlar ne yapacak

Revengeful

Emekli Yönetici
Okulun İlk Günü 9.Sınıflar:

Üst Sınıflar:

@Mert hatırladın mı :D sen de 9.sınıfken yazmıştım bunu :ehe Şimdi ünilisin somuru:

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe, Eduardo58 ve .NeXuS.
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Vay arkadaş biz okula haftada iki gün gidicez hic bişi anlamadım daha dün okulun ilk günü hatirliyom bizdrn gelip beşyüz bin istediklerini hatirliyorum :(

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe

Revengeful

Emekli Yönetici
Beni Tarif Ettin Aynı bu şekilde olcam :(
Lisede hem hayatının en rezil anlarını hemde en güzel anlarını yaşayabilirsin. Ama ilerde rezil anlarının bile gülünecek şaçma şeyler olduğunu anlayacaksın. Bu arada eşcinsel şakalarına da hazır ol..

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli, sLeepLe ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Vay arkadaş biz okula haftada iki gün gidicez hic bişi anlamadım daha dün okulun ilk günü hatirliyom bizdrn gelip beşyüz bin istediklerini hatirliyorum :(
Ben Açılmasını İstiyorum bi bakımada zor olacak diye 1 gelecek , zayıf gelecek sınav stresi olacak diye korkuyorum bu sene internettede herşeyin detayına kadar anlatılıyormuş. çok zorlancam çok :(

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben her gün sadece 1 ders için gidecem

• Beğen
KingOfPiez

KingOfPiez

Üye
Ben Açılmasını İstiyorum bi bakımada zor olacak diye 1 gelecek , zayıf gelecek sınav stresi olacak diye korkuyorum bu sene internettede herşeyin detayına kadar anlatılıyormuş. çok zorlancam çok :(
Bastan bu kadar stres edersen olmaz ki bende liseye yeni gectim ama bu kadar stres edicek bisey yok bence hayatin sonu degil ama bunu bahane uydurup hic calismayan insanlar var stres etmeyip calisacaksin gerisi gelir benim dusuncem bu

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Lisede hem hayatının en rezil anlarını hemde en güzel anlarını yaşayabilirsin. Ama ilerde rezil anlarının bile gülünecek şaçma şeyler olduğunu anlayacaksın. Bu arada eşcinsel şakalarına da hazır ol..
rezil anları yaşarekn sıkıntı :D

Revengeful

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Mert ve .NeXuS.
Eduardo58

Eduardo58

Üye
7. sınıfta Bilgisayar mühendisi olmak istiyordum, 8. sınıfta Matematik ortalamam 95 olduğu için Matematik öğretmeni. Duydum ki maaşı azmış 9. sınıfta Matematik ortalamayı 98 yaptım ve tekrar Bilgisayar mühendisi olmaya karar verdim şimdi ise 10. sınıftayım ve Uçak Mühendisi olmayı istiyorum 3 büyüklere transfer oldum nasip kısmet. :halay2: Yoksa halay başı mı olsam? :hmmm

Türe

Türe

Üye
Şu an 9. sınıf olmak isterdim kesinlikle. Mis gibi.

Malesef hazırlığı geçtim istemeyerek de olsa ve direkt 1. sınıftan başlıyorum. :zzz:

KingOfPiez

KingOfPiez

Üye
7. sınıfta Bilgisayar mühendisi olmak istiyordum, 8. sınıfta Matematik ortalamam 95 olduğu için Matematik öğretmeni. Duydum ki maaşı azmış 9. sınıfta Matematik ortalamayı 98 yaptım ve tekrar Bilgisayar mühendisi olmaya karar verdim şimdi ise 10. sınıftayım ve Uçak Mühendisi olmayı istiyorum 3 büyüklere transfer oldum nasip kısmet. :halay2: Yoksa halay başı mı olsam? :hmmm
Bende matematikten hayir yok 82 geldi ortalamam , sayisal secmek istiyorum guzel meslekler var ama becerebilir miyim bilmiyorum matematigi fizigi kimyayi

Eduardo58

Eduardo58

Üye
Bende matematikten hayir yok 82 geldi ortalamam , sayisal secmek istiyorum guzel meslekler var ama becerebilir miyim bilmiyorum matematigi fizigi kimyayi
Bizimki gibi Fizik öğretmenini Allah kimsenin başına vermez ise herkes başarabilir kardeşim emin ol bir de adımız Fen Lisesi olacak!. :D

Üst Alt