acı ama gerçek ilacı ise kopya..![]()

Haklisin (okumadı)="Topal Pire, post: 7303970, member: 2406859"]Benim hiç öyle bir hedefim olmadı.Anlamıyordum ve anlam veremiyordum o yaşta neye kara vereceğimi. Üniversitede bi arkadaşımla beraber doçent olan bi hoca ile konuşuyorduk. Hoca arkadaşa sordu hedefin ne diye o da saydı yok şunu yapacağım bunu yapacağım profesör olacağım diye. Bana sordu. Ben de hedefim hiç olmadı bugüne kadar dedim. Ordakiler hafiften biraz güldüler. Halbuki tembel birisi değilimdir. Sadece biraz hayata karşı duyrsızım ve yaşama sevinci olan birisi değilim.Tüm sorunların sebebi de melankolik olmam galiba.
DELİCE GÜLDÜMHaklisin (okumadı)
hangi üniversiteBenim hiç öyle bir hedefim olmadı.Anlamıyordum ve anlam veremiyordum o yaşta neye kara vereceğimi. Üniversitede bi arkadaşımla beraber doçent olan bi hoca ile konuşuyorduk. Hoca arkadaşa sordu hedefin ne diye o da saydı yok şunu yapacağım bunu yapacağım profesör olacağım diye. Bana sordu. Ben de hedefim hiç olmadı bugüne kadar dedim. Ordakiler hafiften biraz güldüler. Halbuki tembel birisi değilimdir. Sadece biraz hayata karşı duyrsızım ve yaşama sevinci olan birisi değilim.Tüm sorunların sebebi de melankolik olmam galiba.
Kocaeli Üniversitesi. Aslında İstanbul Üniversitesi'ne gidecektim ama kardeşimle aynı okulda olmak için oraya gittim.hangi üniversite
Artık bırakın bu çoluk çocuk şakalarını da biraz ciddi olun. Senin gibiler yüzünden sosyal medya hesaplarımı kapattım. Burda da devam ediyorsunuz. Artık bi dur deyin şu işlere.Haklisin (okumadı)
Kocaelimize hoş geldinKocaeli Üniversitesi. Aslında İstanbul Üniversitesi'ne gidecektim ama kardeşimle aynı okulda olmak için oraya gittim.

Normalde 3'te olmam lazım ama 2.sınıftayım. 1 yıl bitti. Yine de sağ olasın , hoşbulduk.Kocaelimize hoş geldin![]()