okulun ilk günü 9. Sınıflar

Sponsorlu Bağlantılar

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
okulun ilk günü 9. Sınıflar
Okulun ilk günü 9.sınıf ; - Hedefin ne ?
+ Mühendis olmak 1 ay sonra ;
- Hedefin ne ?
+ Sınıfı geçmek :ehe

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve sLeepLe

Serhan

Serhan

Üye
:zzz:

FK5896

FK5896

Üye
acı ama gerçek ilacı ise kopya.. :D

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Benim hiç öyle bir hedefim olmadı.Anlamıyordum ve anlam veremiyordum o yaşta neye kara vereceğimi. Üniversitede bi arkadaşımla beraber doçent olan bi hoca ile konuşuyorduk. Hoca arkadaşa sordu hedefin ne diye o da saydı yok şunu yapacağım bunu yapacağım profesör olacağım diye. Bana sordu. Ben de hedefim hiç olmadı bugüne kadar dedim. Ordakiler hafiften biraz güldüler. Halbuki tembel birisi değilimdir. Sadece biraz hayata karşı duyarsızım ve yaşama sevinci olan birisi değilim.Tüm sorunların sebebi de melankolik olmam galiba.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, abandonware, Enpatsu Shakugan ve 1 kişi daha
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
="Topal Pire, post: 7303970, member: 2406859"]Benim hiç öyle bir hedefim olmadı.Anlamıyordum ve anlam veremiyordum o yaşta neye kara vereceğimi. Üniversitede bi arkadaşımla beraber doçent olan bi hoca ile konuşuyorduk. Hoca arkadaşa sordu hedefin ne diye o da saydı yok şunu yapacağım bunu yapacağım profesör olacağım diye. Bana sordu. Ben de hedefim hiç olmadı bugüne kadar dedim. Ordakiler hafiften biraz güldüler. Halbuki tembel birisi değilimdir. Sadece biraz hayata karşı duyrsızım ve yaşama sevinci olan birisi değilim.Tüm sorunların sebebi de melankolik olmam galiba.
Haklisin (okumadı)

• Beğen
Tepkiler: The Pierre
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
10 lar için meslek lisesi bilişim bölümü ilk3 gün okula gitmesem kötü olurmu bölüm hocası falan kızarmı ? yoklama alnırımı

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Tıp okumayı planlıyorum ve hiç bir güç beni bundan alıkoyamaz öptüm by

Mert

Mert

Üye
espri olarak güzel ama gerçek değil. 9. sınıfta hedefim mühendis olmaktı ve istediğim üniversiteyi kazanarak bunu başardım.

dogukan-

dogukan-

Üye
Ne onerirsiniz bize ? İlk gün

Türe

Türe

Üye
sakin ol ve garip hareketlerden ve 12'lerle dalaşa girmekten kaçın

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe, Mert ve dogukan-
abandonware

abandonware

Üye
Benim hiç öyle bir hedefim olmadı.Anlamıyordum ve anlam veremiyordum o yaşta neye kara vereceğimi. Üniversitede bi arkadaşımla beraber doçent olan bi hoca ile konuşuyorduk. Hoca arkadaşa sordu hedefin ne diye o da saydı yok şunu yapacağım bunu yapacağım profesör olacağım diye. Bana sordu. Ben de hedefim hiç olmadı bugüne kadar dedim. Ordakiler hafiften biraz güldüler. Halbuki tembel birisi değilimdir. Sadece biraz hayata karşı duyrsızım ve yaşama sevinci olan birisi değilim.Tüm sorunların sebebi de melankolik olmam galiba.
hangi üniversite

• Beğen
Tepkiler: Topal Pire
Mert

Mert

Üye
12'lerden ziyade 10'lardan uzak durun. gariplerim geçen yılın ezikliğini sizden çıkarmak isteyecek.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve dogukan-
westmoreland

westmoreland

Üye
9. sınıfın ilk günü 2 tane 12. sınıf bana kıl olmuş, birinin sevdiği kız benden hoşlanmış diğeri de onun arkadaşı. Okul çıkışı önümü kestiler, haberim yok dedim, abi özür dilerim dedim. Malum boksörüm, yumruklarım silahlarım sayılıyor, eğer birine vurursam adam yaralamaya giriyor. Her neyse bunlar yol al tarzı yaptılar. Giderken birinin ana bacı sövdüğünü duydum, ikisini de okulun bahçesinde öyle bir dövdüm ki görseniz araba çarpmış sanarsınız, polislik olacaktım ki müdüre rüşvet verince herşey tatlıya bağlandı, bu da böyle bi anım,

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: çaminci, YaşlıTaşCocuk54, sLeepLe ve 2 diğerleri
NEXUS

NEXUS

Üye
yav paylaşmayın böyle şeyler iyice korkutuyonuz beni :(

• Beğen
Tepkiler: dogukan-
Topal Pire

Topal Pire

Üye
Haklisin (okumadı)
Artık bırakın bu çoluk çocuk şakalarını da biraz ciddi olun. Senin gibiler yüzünden sosyal medya hesaplarımı kapattım. Burda da devam ediyorsunuz. Artık bi dur deyin şu işlere.

Üst Alt