okulun ilk günü 9. Sınıflar

bilgisayar mühendisi için ıngilizce gerekiyor matematiğe bakma .ehe

sLeepLe

Üye
Lisede 12.ci siniflar 50 kr var mi diye soruyorlarmis dogru mu
sorarlar 1 lira 50 kr var mı falan diye bi kere verdin mi alışırlar hep sana gelirler ama yok diyede diklenme haybeye kavga çıkmasın iyilikle yok de uzaklaş ordan

Tepkiler: KingOfPiez
bilgisayar mühendisi için ıngilizce gerekiyor matematiğe bakma .ehe
Okulu temsil etmek üzere Comenius Projesi' nde okuldan İngilizcesi iyi olan 4 kişi seçildi. Bu ayın sonlarına doğru Fransa' ya gideceğiz. Öğretmenlere göre İngilizcem iyi ama aslında hiçbir şey konuşamıyorum. Benim İngilizce sıffır sıffır sıffır.

Tepkiler: Alo_Azrail
bizimkiler her sene hollandaya gidiyore

Joker.

Üye
Üst dönemlerden çok korkmayın onlarda insan sonuçta.

Hepsi degil

Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54 ve KingOfPiez
Bu gece uyuyamicam , cogu kiside de aynisi olacak

Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54

doctorrr

Üye
Varya 9. sınıfta nasılsam 12'de de öyleydim okulumdan o kadar nefret ediyordum ki... Hiç öyle çevrem falan yoktu çöm geldim çöm gittim resmen. Neyse kurtulduk yine.

Tepkiler: -India- ve YaşlıTaşCocuk54
Aynen o kotu oluyor ya sevmedigin insanlarla ayni okulda olunca okula gidesin ders dinleyesin olmuyor
ya şimdi okul tam kapanırken disiplin e gittim olay kapanmışmıdır ? çocuğu okulun içinde dövdük dilekçe yazmış hoca ? ceza alırmıyım ne alırım?

SHS

Üye
Ben hatırlıyorum lise 1 ilk günü, bahçede mal mal toplandık, sonra sınıfa gittik, bir yer kapma çabası falan, zaten ilk iki hafta derste tanışma olayları

Bu arada lise 1 kötüydü, sevmediğim çok kişi vardı sınıfta kavga ettiğim, sonra Allahtan sınıfları tekrar karıştırdılar, iyi oldu hatta süper oldu, nası bitti lise anlamadım

Tepkiler: 0MG90