okullarda kılık kıyafet ?

Sizce ne olmalı?

• evet bence de serbest olmalı

Kullanılan: 14 51.9%
  • hayır serbest olmamalı

Kullanılan: 13 48.1%

• Kullanılan toplam oy
    27
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fakirligi zenginligi kucukken ogrenmeyen cocuk iyiligi de, yardımı da, hayatıda ogrenmez. Bırakın yalanla cocuk ogretmeyi; maskelerin arkasına saklayıp disiplini mi ogretiyorsunuz. Tek tip robot monoton bir insan yerine. saygılı gerçekçi karakterli yardım sever insan yetiştirin yav. ögretmen ve ögrenciye disiplin adına askerlik yaptırmak zulumden başka bir şey degildir.

doğru söze ne denir. Eline sağlık. kızların etek boyu ve dar kıyafet olayını çözseler bu saçmalıklarla uğraşacaklarina.

---------- Eklendi @ 02:14:00 ---------- Yazıldı @ 02:10:33 ----------

bu konuya bile daracık bi siyasi penceren bakmışsin ya helal olsun.

serbest olmamalı.ben lisedeyken yaptılar bizim lisede haftada birgün kıyafet serbest uygulaması yapıldı.ortaya bir ton karışıklık çıktı.makyajsız gelen kız yoktu neredeyse.e haliyle erkekler de o kıza hava atayım suna bunu yapayım derken onlarda iyice coştular.bir arkadaş üzerinde f..ck you yazan şort mu kapri mi neyse onla geldi okula.daha neler daha neler.3 hafta falan dayandı okul yönetimi.zaten biz çok severiz milletçe vur deyince öldürmeyle, iyilikleri suistimal etmeyi.bize gerekmez öyle rahatlıklar.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Üniversitede kıyafetler serbest, kimsenin cıvıttığı yok Çocuk çağındakiler cıvıtıyorsa ayrı mesele.

hayır bilakis ögrenci sivildir ve devletin kulları degildir
asıl üniforma giydirmek siyasidir
yavaş yavaş kole olmaya alıştırılıyorlar o kadar
ogretmenin sıkıcı bogucu rahatsız eden o robot elbiserinden nefret ediyorum.
insanların hiç geregi yokken kendilerine eziyet çektirmelerinin adını sen koy.
medeni insanlar elbiseleriyle hem kendileri rahat etmeliler hemde aşırı elbiselerle başkalarını rahatsız etmemeliler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...