Okullar Açılıyor [Son 4 Gün]

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90

Mert

Mert

Üye
hangi kur olduğum belli değil, ne saatimi ne günümü biliyom. vay benim halime :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Oğuzhan

by-pegasus

Üye
hobaaa kopp :kop2: :disko:

ismail

ismail

Üye
yok öyle bişi bizde :D 12'sinde seviyeler belli olacak diyolar. sonra kuzu kuzu gidecem hazırlığa :D

itü
hazırlık okumak ölüm la :D ama ingilizcesi iyi olanların kafa rahat oluyo :D derse gelmelerinin tek sebebi zorunlu tutulması ve hocaların yoklama alması :D
Doğru senin hazırlık var. :D Ders kaydı seneye...
Gazi...
güzelmiş :) bende hacettepe :D
nasıl yaa gazi'de de hazırlık var diye biliyodum ben
her bölümde yok :D

• Beğen
Tepkiler: Mert
Mert

Mert

Üye
hazırlık okumak ölüm la :D ama ingilizcesi iyi olanların kafa rahat oluyo :D derse gelmelerinin tek sebebi zorunlu tutulması ve hocaların yoklama alması :D
güzelmiş :) bende hacettepe :D
benim ingilizce lisede 4-5 geçti hep. dizileri de arasıra altyazı okumadan anlıyorum. yaşayacak mıyım doktor bey? :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
benim ingilizce lisede 4-5 geçti hep. dizileri de arasıra altyazı okumadan anlıyorum. yaşayacak mıyım doktor bey? :D
sen zorlanmazsın pek :D biraz grammer yüklen tamam :D speaking var mı sizde :D ben hacettepede geçtim hazırlığı ama hiçbişi bilmiyom sanırım 2 sene hazırlık okudum diye geçiriverdiler :D

• Beğen
Mert

Mert

Üye
sen zorlanmazsın pek :D biraz grammer yüklen tamam :D speaking var mı sizde :D ben hacettepede geçtim hazırlığı ama hiçbişi bilmiyom sanırım 2 sene hazırlık okudum diye geçiriverdiler :D
kur belirleme sınavı için sadece gramer dediler, yabancı bi amca teybi masaya koydu gitti, başkası geldi writing kağıdı falan dağıttı. her şeyi bekliyorum şuan üniversiteden :D

• Beğen
ismail

ismail

Üye
kur belirleme sınavı için sadece gramer dediler, yabancı bi amca teybi masaya koydu gitti, başkası geldi writing kağıdı falan dağıttı. her şeyi bekliyorum şuan üniversiteden :D
en azından bizim okul için konuşayım :D almanı istediği kitaplardaki kelimeleri soruyolar o bakımdan kelime çalışman mutlaka gerekeektir. listening bizim üni sınavında basitti o yüzden kek diyorum :D writingde kek bence :D zaten yapıyı öğretiyolar. bi tane sınavı okuyanların fulle yakın puan verebilceği writing bulursun. sınavda o writingin yapsını ve kalıp cümleleri kullanarak yazarsın. geriye bi use of english ve reading kalıyo onlarda çalışılarak yapılması gerekenler :D

• Beğen
Mert

Mert

Üye
en azından bizim okul için konuşayım :D almanı istediği kitaplardaki kelimeleri soruyolar o bakımdan kelime çalışman mutlaka gerekeektir. listening bizim üni sınavında basitti o yüzden kek diyorum :D writingde kek bence :D zaten yapıyı öğretiyolar. bi tane sınavı okuyanların fulle yakın puan verebilceği writing bulursun. sınavda o writingin yapsını ve kalıp cümleleri kullanarak yazarsın. geriye bi use of english ve reading kalıyo onlarda çalışılarak yapılması gerekenler :D
işte bu yüzden derdimizi anlatacak kadar ingilizce biliyoruz :D

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
benim her gün dersim var ama günlük sadece 1 ders :D
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Bir lise derslerine bakıyorum bir de üni derslerine.. Alakası bile yok :D Ünide sayısal ağırlıklı bölümdeyim lisede ise sözelim :ehe

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Üst Alt