Oğuzhan
Üye
Bu sene böyle. Seneye sen de benim gibi olacaksın.Haftanın 7 günü dersim var pazartesiden cumaya kadar 08-17:00 a kadar cumartesi ve pazar 8:30'dan 13:30'a kadar![]()

Bu sene böyle. Seneye sen de benim gibi olacaksın.Haftanın 7 günü dersim var pazartesiden cumaya kadar 08-17:00 a kadar cumartesi ve pazar 8:30'dan 13:30'a kadar![]()

1 sene kalmayaydım bende gidiyordumBu sene böyle. Seneye sen de benim gibi olacaksın.![]()
, neyse şu lise zamanı hemen geçsindeDers kaydı ne zaman?hangi kur olduğum belli değil, ne saatimi ne günümü biliyom. vay benim halime![]()
hangi ünihangi kur olduğum belli değil, ne saatimi ne günümü biliyom. vay benim halime![]()
sen hangi ünidesin oğuzhanDers kaydı ne zaman?
yok öyle bişi bizdeDers kaydı ne zaman?
12'sinde seviyeler belli olacak diyolar. sonra kuzu kuzu gidecem hazırlığa 
itühangi üni
sen hangi ünidesin oğuzhan
Doğru senin hazırlık var.yok öyle bişi bizde12'sinde seviyeler belli olacak diyolar. sonra kuzu kuzu gidecem hazırlığa
itü
Ders kaydı seneye...
Gazi...hangi üni
sen hangi ünidesin oğuzhan
nasıl yaa gazi'de de hazırlık var diye biliyodum benDoğru senin hazırlık var.Ders kaydı seneye...
Gazi...
hazırlık okumak ölüm layok öyle bişi bizde12'sinde seviyeler belli olacak diyolar. sonra kuzu kuzu gidecem hazırlığa
itü
ama ingilizcesi iyi olanların kafa rahat oluyo
derse gelmelerinin tek sebebi zorunlu tutulması ve hocaların yoklama alması
güzelmişDoğru senin hazırlık var.Ders kaydı seneye...
Gazi...
bende hacettepe
her bölümde yoknasıl yaa gazi'de de hazırlık var diye biliyodum ben

benim ingilizce lisede 4-5 geçti hep. dizileri de arasıra altyazı okumadan anlıyorum. yaşayacak mıyım doktor bey?hazırlık okumak ölüm laama ingilizcesi iyi olanların kafa rahat oluyo
derse gelmelerinin tek sebebi zorunlu tutulması ve hocaların yoklama alması
güzelmişbende hacettepe
![]()

sen zorlanmazsın pekbenim ingilizce lisede 4-5 geçti hep. dizileri de arasıra altyazı okumadan anlıyorum. yaşayacak mıyım doktor bey?![]()
biraz grammer yüklen tamam
speaking var mı sizde
ben hacettepede geçtim hazırlığı ama hiçbişi bilmiyom sanırım 2 sene hazırlık okudum diye geçiriverdiler 
kur belirleme sınavı için sadece gramer dediler, yabancı bi amca teybi masaya koydu gitti, başkası geldi writing kağıdı falan dağıttı. her şeyi bekliyorum şuan üniversitedensen zorlanmazsın pekbiraz grammer yüklen tamam
speaking var mı sizde
ben hacettepede geçtim hazırlığı ama hiçbişi bilmiyom sanırım 2 sene hazırlık okudum diye geçiriverdiler
![]()

en azından bizim okul için konuşayımkur belirleme sınavı için sadece gramer dediler, yabancı bi amca teybi masaya koydu gitti, başkası geldi writing kağıdı falan dağıttı. her şeyi bekliyorum şuan üniversiteden![]()
almanı istediği kitaplardaki kelimeleri soruyolar o bakımdan kelime çalışman mutlaka gerekeektir. listening bizim üni sınavında basitti o yüzden kek diyorum
writingde kek bence
zaten yapıyı öğretiyolar. bi tane sınavı okuyanların fulle yakın puan verebilceği writing bulursun. sınavda o writingin yapsını ve kalıp cümleleri kullanarak yazarsın. geriye bi use of english ve reading kalıyo onlarda çalışılarak yapılması gerekenler 
işte bu yüzden derdimizi anlatacak kadar ingilizce biliyoruzen azından bizim okul için konuşayımalmanı istediği kitaplardaki kelimeleri soruyolar o bakımdan kelime çalışman mutlaka gerekeektir. listening bizim üni sınavında basitti o yüzden kek diyorum
writingde kek bence
zaten yapıyı öğretiyolar. bi tane sınavı okuyanların fulle yakın puan verebilceği writing bulursun. sınavda o writingin yapsını ve kalıp cümleleri kullanarak yazarsın. geriye bi use of english ve reading kalıyo onlarda çalışılarak yapılması gerekenler
![]()

kendimi ele verdim sanırımişte bu yüzden derdimizi anlatacak kadar ingilizce biliyoruz![]()

benim her gün dersim var ama günlük sadece 1 ders
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Abi yaşın kaç 
21Abi yaşın kaç
![]()