Okuldaki Wi-Fi'dan Akiyorum :)

Sponsorlu Bağlantılar

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Okuldaki Wi-Fi'dan Akiyorum :)
Herkese merhabalar,
Aktivasyon adinda tabletler icin okul agi var.9. siniflardan sifresini ogrendik.Baktik benim E63'te evde operayi acip okula geldim.Ve bagltanti noktasini ''Aktivasyon'' adli aga girdim.Youtube haric her yete giriyor.Deneyin derim :)
Iyi forumlar..

marist

marist

Üye
Gözün Aydın :ehe

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
artık sende bizdensin

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ona Kalırsa Bende Her Yer Wifi Cebimdende 5 Para Çıkmıyor Sakakta İşte Evde Dışarda ;)

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Kagithane?

aleranol

aleranol

Üye
Valla sen yeniymissin. Ben bu güne kadar sürekli tüm sitelere girebiliyordum. Hoca öyle bir engel koymuş ki vpnler dns ayarları proxuler islemiyor. Şimdi yeni bir arayış içindeyim

achambo

achambo

Üye
Valla sen yeniymissin. Ben bu güne kadar sürekli tüm sitelere girebiliyordum. Hoca öyle bir engel koymuş ki vpnler dns ayarları proxuler islemiyor. Şimdi yeni bir arayış içindeyim

opera mini kullan:oke:

işe yaramıyo mu yoksa

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
bizde giriyorduk şifreyi değistirmisler

Akıncı

Akıncı

Üye

opera mobile kullan :oke:

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bunu kesin bilmeniz gerekiyor.Play'den Vodafone Opera'yi indirirseniz her yere giriyor :) Vodafone <3

-Emre

-Emre

Üye
Meb operayi da engelledi. Uc, photon vs giriyor ben de akıyom =)

- - - Eklendi - - -

Meb operayi da engelledi. Uc, photon vs giriyor ben de akıyom =)

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Opera'yi engellemedi ;)

aleranol

aleranol

Üye
Opera mininiy de her sitede video falan actırmiyir. Birde puffin var videk gösteren o da radyo gibi görüntü 2 3 sn donup 1 kare geliyor lanet bir olay.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Puffini evde denemistim.Kalite cidden kanser ediyor.Bugun deniycem :)

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Bende wifi dan akarım da, eskisi daha güzeldi . Millet yaydı öğrendiler şimdi yaymıyoruz . Facebook engellemişler . Ama arkadaş çözdü, facebook uygulaması değil de web browserdan girince sorun olmuyor :D

Üst Alt