Okuldaki kiz omzumu isiriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Razzers

Razzers

Üye
    Konu Sahibi
Okuldaki kiz omzumu isiriyor
Beyler bu anlattıklarım %100 gerçektir bi ekleme felan yapmadım olanları yazıya döküyorum.
Yaklaşık 1 hafta önce uzun süredir fazla samimi olmadığım bi kız arkadaşımla konuşmaya başladım.Samimi olduk filan 2gün önce kız bana -4 e inelim dedi indik (-4 okulun en alt katı).
Omzumu ısırdı :ağlarım: izi hala duruyor yahu :ağlarım: sonra ne yapıyosun dedim zevk alıyorum dedi.O acıyla birlikte korkmaya başladım
ve sınıfa kadar koştum.(abartmıyorum).Bugün yanına gittim normal konuştuk azgın teke filan diye dalga geçtim -4 e inersek görürsün dedi :ağlarım: . Beyler bu kız vampir mi ne ?? korkmaya başladım.

Revengeful

Emekli Yönetici
Sende onu ısır.

doctorrr

doctorrr

Üye
Fantaziye gel yok mu kelepçe, kırbaç bi' şey?

Razzers

Razzers

Üye
    Konu Sahibi
kızı sevmiyorum ki hatta korkmaya bile başladım. Ailelerimiz falan da yakınlar :ağlarım:

ANIL

ANIL

Admin
ze....

doctorrr

doctorrr

Üye
Sen de ısır.

Revengeful

Emekli Yönetici
Beni de üniversitede hazırlıkta bir kız ısırmıştı. 2 gün iz kaldı :ehe 2 gün onun hakkında konuştuk :ehe Açıkcası hoşuma gitmişti ısırırken :D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
neden ol ve oldu kırmızı yazıyo dh?

Astrosman

Astrosman

Üye
Beyler bu anlattıklarım %100 gerçektir bi ekleme felan yapmadım olanları yazıya döküyorum.
Yaklaşık 1 hafta önce uzun süredir fazla samimi olmadığım bi kız arkadaşımla konuşmaya başladım.Samimi olduk filan 2gün önce kız bana -4 e inelim dedi indik (-4 okulun en alt katı).
Omzumu ısırdı :ağlarım: izi hala duruyor yahu :ağlarım: sonra ne yapıyosun dedim zevk alıyorum dedi.O acıyla birlikte korkmaya başladım
ve sınıfa kadar koştum.(abartmıyorum).Bugün yanına gittim normal konuştuk azgın teke filan diye dalga geçtim -4 e inersek görürsün dedi :ağlarım: . Beyler bu kız vampir mi ne ?? korkmaya başladım.

dhdada bu konuyu sen açtın di mi?

Razzers

Razzers

Üye
    Konu Sahibi
Beni de üniversitede hazırlıkta bir kız ısırmıştı. 2 gün iz kaldı :ehe 2 gün onun hakkında konuştuk :ehe Açıkcası hoşuma gitmişti ısırırken :D

yardım edin upp nasıl kurtulucam şu kızdan:ağlarım:

doctorrr

doctorrr

Üye
Bana yolla o hatunu beni ısırsın.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
konu tanıdık geliyo :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
fuvki senin dhde hesabın var mı zamki

Razzers

Razzers

Üye
    Konu Sahibi
kız güzelde aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt