okulda en rezil olduğunuz anlar

Sponsorlu Bağlantılar

Emip

Emip

Üye
    Konu Sahibi
Uplayalım biraz D:

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
7. sınıftayken gıcık kaptığım bir arkadaş benim hakkımda kendi sınıfımdaki 3 kızı seviyormuşum diye birşey uydurdu, sonra uydurma olduğu anlaşıldı ama.

Emip

Emip

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ben hocanın yanında küfür etmiştim sınıfa rezil oldum. Ama hocanın orda olduğunu bilmiyordum tabiki.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
bi tane de ben anlatıyım bari :)
Bu olay yaklaşık olarak 3 ay önce ingilizce sınavı esnasında gerçekleşti. 3. Ders sınav olurken hocamız 5 dakikalığına sınıftan fotokopi çektirmeye gitmişti. O sırada bende mı Metro çikolata yedim ve paketini parçalamamıştım üstünden açmıştım :D aklıma bi şeytanlık geldi ve yanımda oturan arkadaşıma bunu patlatcam dedim o yok yapma millet sınava konsantre felan oldu dediyse de ben onu dinlemedim. Önümde Ülkü ile Hediye oturuyodu. Hissettirmeden çikolata paketini avucumun ortasında Ülkü'nun kulağına yaklastirdım ve bi anda patlattım. Ülkü korktu ama Hediye ondan da fazla korkmuştu. Yanında oturan Ahmet ise hernekadar yapma dediyse de benden fazla güldü. Ama o anki patlamayla bütün sınıf korkmuştu. Malum Yabancı dil sınıfı biraz küçük ve sayı azdı :) baya bi gürültü olmuştu :) okulum bitti ama ben arkadaşlarımı ve onlarla yaptığım espirileri şimdikten çok özledim :(

- - - Eklendi - - -

daha çok yaptığım şey var şimdi uyumam lazım yarın yazarım inşallah :ehe

enterneoll

enterneoll

Üye
okulun ortasında tokat yemiştim :ağlarım:

.caner.

.caner.

Üye
Basketbol oynarken arkadaşa carpmistim ve pantalon bom. Okul formasiydi aksama kadar hırka başlamıştım.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Havali havali gezerken bebenin biri carpti pesinden kosturacam diye ayagim takip yere dustum :zzz: :d:

Ramatata

Ramatata

Üye
Bizimde okul da yatılı kalırdik benim köylü öğle Arası yurttan çıkıp okula gelirken cebinden sigara çıkarıp içmiş paketi geri cebine koymuş neyse biz geldik okula mudur tuttu beni direk çeketin cebine attı eli benim sigarayı aldı o değil gitti güzelim lark hala üzülürüm o pakete :):)

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Bu sene son haftalarda okulda fotograf cektirmislerdi assagi inip fotograflarimizi aldik kadife bir kiliftaydi ustune toz gelmisti siliyim dedim pencerenin onundeydim fotograf camdan assagi dustu ders zili yeni calmisti merdivenden ucer beser inerken gecen gun sag ayagimi burkmustum o gunde sol ayagimi burktum :D:D

mürteza16

mürteza16

Üye
Hoca çok kızgındı. Sınıfta sessizlik hâkimdi. Büyük bir zoorrrrrttttt'la sessizliği bozmuştum. Yüzüm kıpkırmızı olmuştu ve herkes bana bakıyordu.

Morpheuz

Morpheuz

Üye
Hoca çok kızgındı. Sınıfta sessizlik hâkimdi. Büyük bir zoorrrrrttttt'la sessizliği bozmuştum. Yüzüm kıpkırmızı olmuştu ve herkes bana bakıyordu.
Hep korkmuşumdur böyle birşey yaşamaktan :(

Üst Alt