okula gidenlere duyuru

Sponsorlu Bağlantılar

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
okula gidenlere duyuru
devamsızlık hakkı 10 gün oldu.
Zayıf not 45 iken 50ye çıktı ;(

nokia_belle

nokia_belle

Üye
ilkokuldaki aklım olsaydı ilkokulda okula uğramazdım maksimum devamsızlık 200 küsür gün diyince öğretmen,şaftım kaymıştı zaten o tür açıkları bilerek öğrencilere söylemezler ki onları öğrenip

plan program yapmasın öğrenciler diye

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
ilkokuldaki aklım olsaydı ilkokulda okula uğramazdım maksimum devamsızlık 200 küsür gün diyince öğretmen,şaftım kaymıştı zaten o tür açıkları bilerek öğrencilere söylemezler ki onları öğrenip

plan program yapmasın öğrenciler diye

:s.

themardinli

themardinli

Üye
Liseliler geçmiş olsun :) :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579 ve Silinen Üye 2149105
Invoke

Invoke

Üye
oha la 10 gün devamsızlık mı olur.
Biz 19,5 yapar hakkımızı sonuna kadar kullanırdık 25de raporlu. Yoklamanın e-okula geçmeyeceği günleri de tespit eder boş geçirmezdik :pro: Lise1 de olayını çözememeştim ona yazık oldu ama.

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
nokia_belle

nokia_belle

Üye
ilkokul-ortaokul-lise okuldan pek sayılmaz aslında bir üniversite başlayınca okul dönemi o zaman başlar

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Ek olarak, Anadolu Lisesi ve ya Düz Lise gözetmeksizin ders saatleri 40 dakikaya sabitlenecek.

Sorumluluk sınavları kalkacak. Öğrencinin sorumlu olduğu dersi verebilmesi için "o derse giren hocanın yılda 2 kez yapacağı" sınavdan geçer not alması gerekecek.

Hocalarla aranızı yakın tutun. :)

hikmet366

hikmet366

Üye
hadi be aman neyse ben zaten okula gitmeyecem

Samet.25

Okula gitseydim kafayi yerdim heralde 10 gun ne :D gecmis olsun yeni yila basliyacaklara :D

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
Ek olarak, Anadolu Lisesi ve ya Düz Lise gözetmeksizin ders saatleri 40 dakikaya sabitlenecek.

Sorumluluk sınavları kalkacak. Öğrencinin sorumlu olduğu dersi verebilmesi için "o derse giren hocanın yılda 2 kez yapacağı" sınavdan geçer not alması gerekecek.

Hocalarla aranızı yakın tutun. :)

saten 40dk değilmiydi

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
birde şu bizim ders saati inse iyi olur hergün 8 saat ders

alyuz41

alyuz41

Üye
Abi mantıklı oldu. Ben internet cafeciyim size şöyle izah edeyim;

Çocuklar sabah okula gitmeden önce uğrayıp oyun oynuyorlar. Okula gittikten sonra bir derse girip tekrar geliyorlar. Yarım gün yok yazılıyor bir derse girip çıktıklarında. Yazık yani bütün okul dönemini internet cafede geçirenler var. Puan olayını bilemem pek ilgilendirmiyor beni zaten de, devamsızlık bence ideal olmuş. Öğrencileri okula çekiyor.

Metin137

Metin137

Üye
peki birşey sorucam bu sene lise 4üm zaten okulla fazla gitmicem büyük çoğunlukla kaç gün devamsizlik var lise 4ler için yani izin

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
hiç sorma ya moralim bozuldu 10 gün devamsizlik mi olur lan

alyuz41

alyuz41

Üye
peki birşey sorucam bu sene lise 4üm zaten okulla fazla gitmicem büyük çoğunlukla kaç gün devamsizlik var lise 4ler için yani izin

Okulun başında okula gidersin ancak ikinci dönemin ortalarına yaklaştıkça okul idaresi gerekli izini zaten verir.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
Türk-X

Türk-X

Üye
15 gün olsaydı iyiydi :icelim:

Turan

Turan

Üye
allahtan bu sene son :D liseye yeni başlayanların allah yardımcısı olsun. :ehe

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Bi arkadasım bunun sadece ilkögretimde gecerli oldugunu sôyledi liselerede geçerlimi ? bu sene zaten stajdayım ve son senem sıkıntı olmaz benim için :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt