DJ_KAFADAR
Üye
-
Konu Sahibi
-
telefonLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızişine yarar basit program
-----
içerdeki bilgisayarın mac adresini öğrenmen lazım öncelikle sonra o bilgisayar kapalıyken sen o mac adresi ile ancak internete girebilirsin aksi mümkün değil diye biliyorum
O bilgiayarin mac adresini nasil ogrenecez okul acilinca ogrenirimdeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızişine yarar basit program
-----
içerdeki bilgisayarın mac adresini öğrenmen lazım öncelikle sonra o bilgisayar kapalıyken sen o mac adresi ile ancak internete girebilirsin aksi mümkün değil diye biliyorum
O bilgiayarin mac adresini nasil ogrenecez okul acilinca ogrenirimdeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızişine yarar basit program
-----
Android ile terminale yazsak olmaz dimi android ile nasil buluruzcmd de ipconfig -all yazacaksınız.fiziksel adres kısmında mac adresi var.
telefon mac adresini mi değişcenYok karsi tarafin mac adres lzm ama bilgisyar lar suan acij degildir okul kapaliya onun mac adresu bilsem kendi adresimi degistirirrim sorun yok ta
Evt reboot atinca gene orj oluyor ama olsuntelefon mac adresini mi değişcen
nasıl değişirEvt reboot atinca gene orj oluyor ama olsun
Mac spoofer diye program var o iyidirEvt reboot atinca gene orj oluyor ama olsun
Uskiadr iho aihlOkullarda internet mi var? Hangi ülke?
Ben bizim okulun modem arayüzüne sızmıştim fakat yanlışlıkla bi yere bastık internet gitti 1 ay internetsiz kalmıştık servis gelip sifirlamisti modemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?