Odtü 2011 yılında 1000mbps'miş acaba şimdi nasıl :D
creeper Üye Lumia820' Alıntı: Bizim okul 50mbpt hızında speedtest ile ölçtüm - - - Eklendi - - - Bizim okul 50mbpt hızında speedtest ile ölçtüm Genişletmek için tıkla ... Bu da saniyede 5 mb yapar. - - - Eklendi - - - Lumia820' Alıntı: Bizim okul 50mbpt hızında speedtest ile ölçtüm - - - Eklendi - - - Bizim okul 50mbpt hızında speedtest ile ölçtüm Genişletmek için tıkla ... Bu da saniyede 5 mb yapar.
Lumia820' Alıntı: Bizim okul 50mbpt hızında speedtest ile ölçtüm - - - Eklendi - - - Bizim okul 50mbpt hızında speedtest ile ölçtüm Genişletmek için tıkla ... Bu da saniyede 5 mb yapar. - - - Eklendi - - - Lumia820' Alıntı: Bizim okul 50mbpt hızında speedtest ile ölçtüm - - - Eklendi - - - Bizim okul 50mbpt hızında speedtest ile ölçtüm Genişletmek için tıkla ... Bu da saniyede 5 mb yapar.
Uhops Üye Ben evde bile 70-100kb/s kullanıyorum. Şuan crysis 3 ındırıyorum inş crysis-4 çıkmadan iner.
nalcam22 Üye TheMadness' Alıntı: Odtü 2011 yılında 1000mbps'miş acaba şimdi nasıl Genişletmek için tıkla ... Metro internet aylık 2bin tl
TheMadness' Alıntı: Odtü 2011 yılında 1000mbps'miş acaba şimdi nasıl Genişletmek için tıkla ... Metro internet aylık 2bin tl
ümran Üye Anti-Okul' Alıntı: Ben evde bile 70-100kb/s kullanıyorum. Şuan crysis 3 ındırıyorum inş crysis-4 çıkmadan iner. Genişletmek için tıkla ...
Anti-Okul' Alıntı: Ben evde bile 70-100kb/s kullanıyorum. Şuan crysis 3 ındırıyorum inş crysis-4 çıkmadan iner. Genişletmek için tıkla ...