Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla öyle bak bugün okey geldi ve 3 4 Türk geliştiricinin uygulaması güncellendi.
Bayram hediyesi
komando04
Üye
teşekkürler
SonyXperia
Üye
Sevinçten göbek atasım geldi Bu arada büyüklerimin ellerini küçüklerimin gözlerini öperim daha nice bayramlara inşallah
n000k
Üye
Yalnız buglu,güncelleme gerekiyor oyun için.oyun oynarken çarpıdan çıkıp tekrar girdiğimde,devam etmeye,bambaşka yerden başlıyor oyun umarım yakında güncellenir.birde hep ben kazanıyorum,bıktım artık karşı taraf kazansın hep beklediğim taşlar mı gelir yahu
acoustic
Üye
Merhaba oyun çok güzel yapanların ellerine sağlık teşekkür ederim.
Naçizane görüşlerim;
1. Oyuna zorluk derecesi eklenmeli
2. Oyuna toplam skorboard eklenmeli
Bu oyunun grafik ve akışı çok etkileyici gerçekten tebrik ederim ancak algoritması zayıfa benziyor rakip kazanamıyor pek, mantıklı taş atmıyor vs. Ama ilk release e göre kesinlikle harika. Yorumlarınızla desteklemelisiniz.
Yalnız buglu,güncelleme gerekiyor oyun için.oyun oynarken çarpıdan çıkıp tekrar girdiğimde,devam etmeye,bambaşka yerden başlıyor oyun umarım yakında güncellenir.birde hep ben kazanıyorum,bıktım artık karşı taraf kazansın hep beklediğim taşlar mı gelir yahu