Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Okey uygulaması geldi
Sponsorlu Bağlantılar
Dtn
Üye
Konu Sahibi
Okey uygulaması geldi
Beklediğimiz uygulama geldi, online değil. Hayırlı olsun arkadaşlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tam Türk işi olmuş hem de
narnia16
Üye
Bayram günü ne güzel uygulamalar geliyor
bulutsuzgece
Üye
Windows Phone ailesine bayram hediyesi gibi oldu gerçekten.
Haber için teşekkürler.
Okey
IVI-Elia
Üye
herkese iyi bayramlar bu arada
saynesim
Üye
Hayırlı olsun şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun nice bayramlara
BrahimOkumus
Üye
Çifte bayram,
Androiddekinin aynısı olmuş bu platforma destek artacak
Bütün maxicep'in bayramını bütün samimiyetimle kutluyorum.Sevdiklerinizle guzel bayramlar yaşamanız dileğiyle.
hasansen_83
Üye
bayram şekeri gibi olmus allahtan harçlık istemıyor
narnia16
Üye
Oyunu şimdi test edebildim.Gerçekten akıcı ve güzel olmuş.Tek eksiği masadakilere kendimiz isim veremiyoruz sanırım ya da ben bulamadım.Onun dışında mağazamıza yakışır bir uygulama
sekajmer
Üye
Vala sürpriz oldu
Teşekkürler
Ugr288
Üye
Bu oyuna bayılıyordum bize de geldi.En çokta müziği :
mesutcinik
Üye
Bütün kardeşlerin bayramı mübarek olsun bu uygulama sizlere bayram hediyesi olsun
Plesk234
Üye
Bak bu güzel oldu Onlineyi de bekliyoruz
omerk88
Üye
Konuyu açandan da oyunu yapandan da Allah razı olsun
n000k
Üye
Teşekkürler beklediğim oyundu. Bu arada herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum
Oyunu şimdi test edebildim.Gerçekten akıcı ve güzel olmuş.Tek eksiği masadakilere kendimiz isim veremiyoruz sanırım ya da ben bulamadım.Onun dışında mağazamıza yakışır bir uygulama
androidekindede kendin isim veremiyorsun.ben desire x imde bunu oynuyorum,yani bu yayıncının oyununu.bilmiyorum androidde bir sürü okey apps var ama sadece bu kurulu bende. k:
ÖEY
Üye
Valla daha yeni anket yapılmadı mı yahu içimize doğmuş okey bekleyenlerin gözü aydın