lazolata Üye beyler bende nokıa 6300 var oyun bulamadım daha doğrusu istedıgım batak okey oyunu varsa bana soleyın nokıa 6300 lütfen sımdıden tesekkurler
beyler bende nokıa 6300 var oyun bulamadım daha doğrusu istedıgım batak okey oyunu varsa bana soleyın nokıa 6300 lütfen sımdıden tesekkurler
sagital Üye arkadaslar ınsanlar 13 sayfa tesekkur etmıs bırıde cıkıp lan bu oyunlar 1/4 gorunuyor dememıs. hıc bırsey gorunmuyor kı arakdaslar nasıl oynuyorsunuzda tesekkur edıyorsunuz? anlamadım yanı... ayrıca bu oyunu yukleyen arkadasta bır cevap vermemış, 13 sayfada bulamadım. nıye bu yarım arkadaslar tam ekran oynanmıyomu?
arkadaslar ınsanlar 13 sayfa tesekkur etmıs bırıde cıkıp lan bu oyunlar 1/4 gorunuyor dememıs. hıc bırsey gorunmuyor kı arakdaslar nasıl oynuyorsunuzda tesekkur edıyorsunuz? anlamadım yanı... ayrıca bu oyunu yukleyen arkadasta bır cevap vermemış, 13 sayfada bulamadım. nıye bu yarım arkadaslar tam ekran oynanmıyomu?
Welat7su Üye Saqıtal arkadşma aynen katlıyorum herkes teskur edyorda bu oyunlarn coqu hattalı ve açlmıyor tesker eden arkadaşlar bızde yardmcı olun bızde teşekur edLim.
Saqıtal arkadşma aynen katlıyorum herkes teskur edyorda bu oyunlarn coqu hattalı ve açlmıyor tesker eden arkadaşlar bızde yardmcı olun bızde teşekur edLim.