atakan25 Üye eerdogan85' Alıntı: Adam dalgamı geçmiş bilmiyorum ama link kırık fakat okey oyunuda yok değil. Buyrun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... eline sağlık..
eerdogan85' Alıntı: Adam dalgamı geçmiş bilmiyorum ama link kırık fakat okey oyunuda yok değil. Buyrun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... eline sağlık..
karloff Üye ben indirdim Okey oyununu fakat oynanamayacak kadar berbat. Kesinlikle tavsiye etmem. Taşları düzenlemek, kaldırıp taşımak çok zor ve zahmetli. Değmez....
ben indirdim Okey oyununu fakat oynanamayacak kadar berbat. Kesinlikle tavsiye etmem. Taşları düzenlemek, kaldırıp taşımak çok zor ve zahmetli. Değmez....
Kingmortall Üye serhat_002' Alıntı: oyun berbat arkdaşlar üstelik tam ekran bile değil boşuna telefona atmayın bence.. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
serhat_002' Alıntı: oyun berbat arkdaşlar üstelik tam ekran bile değil boşuna telefona atmayın bence.. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
OğuzcanAbi Üye ERROR This file has been removed from the server, because the file has not been accessed in a long time.
ERROR This file has been removed from the server, because the file has not been accessed in a long time.
afyonlisesi42 Üye len sizin çalışmayan link koyuyonuz bari insanları yormayın be kimiside teşekkr etmiş neye teşkr ediyon kardeşim yaaa
len sizin çalışmayan link koyuyonuz bari insanları yormayın be kimiside teşekkr etmiş neye teşkr ediyon kardeşim yaaa