oha şuna bakın :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetc503

Konu Sahibi
oha şuna bakın :)
s3 ve 4s in ekran dayanıklılığını test etmişler bakın ortaya nasıl bir video çıkmış :)

[video=youtube_share;pnwwz0nyOno]http://youtu.be/pnwwz0nyOno[/video]

inanılmaz her ikisinede bir şey olmuyo

55lim

Üye
eminmisin s3 ün dokunmatigi pert oluyo iphonun dokunmatik hala çalışıyo olması lazım:D

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Bakalım daha manyaklar göreceğiz töbe töbe.

Buna test denmez ancak parası çok beyinsizin tekinin salolaşmaşı denir.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bıçağın tersiyle vursaydı 2 side pert olurdu çünkü diğer resmi drop testlerinde paramparça oluyorlar :tebessüm:

Türe

Türe

Üye
dusme acisinin ayni oldugunu kim garanti verecek peki ?? Ya birisi basincin fazla oldugu tarafa dogru duserse ne olacak ? Boyle testlerin mantigi yok cunku dusme acilari ayni degil

ahmetc503

Konu Sahibi
Bakalım daha manyaklar göreceğiz töbe töbe.

Buna test denmez ancak parası çok beyinsizin tekinin salolaşmaşı denir.
daha nele var bi görsen :) adamın biri küvete su dolduruyo sonrada içine 4s i atıyo :d: geçen youtubede video sunu görmüştüm

- - - Eklendi - - -

dusme acisinin ayni oldugunu kim garanti verecek peki ?? Ya birisi basincin fazla oldugu tarafa dogru duserse ne olacak ? Boyle testlerin mantigi yok cunku dusme acilari ayni degil
Ben youtube de gördüm paylaşıyım dedim büyütecek bişey yok(Düşme açısı filan) sonuçta eğlenceli bir video :). testi ben yapmadım yani .

Türe

Türe

Üye
Ben size bisey demiyorum sadece bu tur videolardan yargiya varilamaz onu diyorum

ahmetc503

Konu Sahibi
Ben size bisey demiyorum sadece bu tur videolardan yargiya varilamaz onu diyorum
açıkçası ben şu yargıya vardım telfonun ekranı ufak tefek şeylerden(tırnak,para vb.) çizilmiyormuş.Yanlışmıyım ?.
Küçük de olsa bir yargıya varabilirsin yeterki ön yargıyla yaklaşma :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye

açıkçası ben şu yargıya vardım telfonun ekranı ufak tefek şeylerden(tırnak,para vb.) çizilmiyormuş.Yanlışmıyım ?.
Artık telefonlar bunlara dayanıklı halde.

15097

15097

Üye
:hmmm

Türe

Türe

Üye

Ben düşme testinden bahsettim zaten :tebessüm:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Arkadas acemi sanırım ekran kilitli olmalı ki bizde cizik var mı diye rahatça görelim.Ekran açıkken gözükmüyor.
Önce kapatıcan,darbelerden sonra ekranı göstericen,çizik olup olmadıgını görsünler diye,sonra açıcan kilidi,cihazın çalıstıgnı göstemek için.Hep söylüycez yani ohoo :off:

OBiRSeRSeRi

OBiRSeRSeRi

Üye
Video naming bisey gormuyorum

aziztopcu

aziztopcu

Üye
S3 te gerilla klas teknoloji si var ekran cok sağlam vur vur kırılmaz bu teknoloji yı araştırın muhteşem bisi

Symbianize

Symbianize

Üye
S3 te gerilla klas teknoloji si var ekran cok sağlam vur vur kırılmaz bu teknoloji yı araştırın muhteşem bisi

Ahaha kardesim youtube a gir galaxy s3 drop test yaz ahaha vur vur kirilmiyomus

15097

15097

Üye
Büyük cesaret isteyen bir video :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt