Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oha şuna bakın :)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmetc503
Konu Sahibi
oha şuna bakın :)
s3 ve 4s in ekran dayanıklılığını test etmişler bakın ortaya nasıl bir video çıkmış
Bıçağın tersiyle vursaydı 2 side pert olurdu çünkü diğer resmi drop testlerinde paramparça oluyorlar
Türe
Üye
dusme acisinin ayni oldugunu kim garanti verecek peki ?? Ya birisi basincin fazla oldugu tarafa dogru duserse ne olacak ? Boyle testlerin mantigi yok cunku dusme acilari ayni degil
dusme acisinin ayni oldugunu kim garanti verecek peki ?? Ya birisi basincin fazla oldugu tarafa dogru duserse ne olacak ? Boyle testlerin mantigi yok cunku dusme acilari ayni degil
açıkçası ben şu yargıya vardım telfonun ekranı ufak tefek şeylerden(tırnak,para vb.) çizilmiyormuş.Yanlışmıyım ?.
Küçük de olsa bir yargıya varabilirsin yeterki ön yargıyla yaklaşma
açıkçası ben şu yargıya vardım telfonun ekranı ufak tefek şeylerden(tırnak,para vb.) çizilmiyormuş.Yanlışmıyım ?.
Arkadas acemi sanırım ekran kilitli olmalı ki bizde cizik var mı diye rahatça görelim.Ekran açıkken gözükmüyor.
Önce kapatıcan,darbelerden sonra ekranı göstericen,çizik olup olmadıgını görsünler diye,sonra açıcan kilidi,cihazın çalıstıgnı göstemek için.Hep söylüycez yani ohoo
OBiRSeRSeRi
Üye
Video naming bisey gormuyorum
aziztopcu
Üye
S3 te gerilla klas teknoloji si var ekran cok sağlam vur vur kırılmaz bu teknoloji yı araştırın muhteşem bisi