'Patron
Üye
Oha Ben Napıcam :(
yav üniye eskişehire gidiyorum ya. once yurt arastırdım sonra aklıma apart yattı daha özgur dıye hem arkadaşlarım falanda gelir otururuz vs..
forumlara falan baktım yorumlar aldım off içim karardı
kampus içinde devlet yurdu varmıs. bı odada 6 kişi kalıyormus ve küçük müş
: ben 6 kişi kalamam ya hele tanımadığım ınsanlarla hiç kalamam. ee apart dıyoduk sevgılmde ole dusunuyodu onların cadde de çok varmıs. ınternetten arastırdım falan aradığım gıbı olanlar 1-2 tane. yanı sabah ve aksam yemeği verenler tek tuk çoğu vermıyo ele. bide o verenler nasıl rahat mı sıkıcı mı yerı nasıl odalar 1 kişi mi bilmem internetı falan varmı çamaşır temızlık vs. sonra fiyatı nasıl. off
: yarı özel ve tam özel yurtlar var onları hiç bilmiyorum ozeller tuzlu sanırım ona sanmıyourum ama yarı özeller nasıl kaç kişi kalınıyor
: ev tutsak tanımadığım ınsanlar la hemen eve de çıkılmaz. hee bunlar yetmez gibi ustune ustluk ılk yıl zorunlu hazırlık var ve hazırlık çok zormus. gerçi ingilizce hazırlık ama benım fena değildir ingilizcem ama işte baya zor dıyolar ben napcammmmmmmmmmmmmmm
: özgur olun dıye apart ıstıyorum ama offfffffff
----------Eklendi @ 17:23:57 ---------- Yazıldı @ 17:22:29 ----------
teselli edın benı içim karardı

forumlara falan baktım yorumlar aldım off içim karardı
kampus içinde devlet yurdu varmıs. bı odada 6 kişi kalıyormus ve küçük müş
: ben 6 kişi kalamam ya hele tanımadığım ınsanlarla hiç kalamam. ee apart dıyoduk sevgılmde ole dusunuyodu onların cadde de çok varmıs. ınternetten arastırdım falan aradığım gıbı olanlar 1-2 tane. yanı sabah ve aksam yemeği verenler tek tuk çoğu vermıyo ele. bide o verenler nasıl rahat mı sıkıcı mı yerı nasıl odalar 1 kişi mi bilmem internetı falan varmı çamaşır temızlık vs. sonra fiyatı nasıl. off
: yarı özel ve tam özel yurtlar var onları hiç bilmiyorum ozeller tuzlu sanırım ona sanmıyourum ama yarı özeller nasıl kaç kişi kalınıyor
: ev tutsak tanımadığım ınsanlar la hemen eve de çıkılmaz. hee bunlar yetmez gibi ustune ustluk ılk yıl zorunlu hazırlık var ve hazırlık çok zormus. gerçi ingilizce hazırlık ama benım fena değildir ingilizcem ama işte baya zor dıyolar ben napcammmmmmmmmmmmmmm
: özgur olun dıye apart ıstıyorum ama offfffffff----------Eklendi @ 17:23:57 ---------- Yazıldı @ 17:22:29 ----------
teselli edın benı içim karardı

umarım bir yolunu bulursun en kısa zamanda
sevgılım de orda ve ağzıma ..