Oha Ben Napıcam :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Oha Ben Napıcam :(
yav üniye eskişehire gidiyorum ya. once yurt arastırdım sonra aklıma apart yattı daha özgur dıye hem arkadaşlarım falanda gelir otururuz vs..
forumlara falan baktım yorumlar aldım off içim karardı :( kampus içinde devlet yurdu varmıs. bı odada 6 kişi kalıyormus ve küçük müş :vur: ben 6 kişi kalamam ya hele tanımadığım ınsanlarla hiç kalamam. ee apart dıyoduk sevgılmde ole dusunuyodu onların cadde de çok varmıs. ınternetten arastırdım falan aradığım gıbı olanlar 1-2 tane. yanı sabah ve aksam yemeği verenler tek tuk çoğu vermıyo ele. bide o verenler nasıl rahat mı sıkıcı mı yerı nasıl odalar 1 kişi mi bilmem internetı falan varmı çamaşır temızlık vs. sonra fiyatı nasıl. off :vur: yarı özel ve tam özel yurtlar var onları hiç bilmiyorum ozeller tuzlu sanırım ona sanmıyourum ama yarı özeller nasıl kaç kişi kalınıyor :vur: ev tutsak tanımadığım ınsanlar la hemen eve de çıkılmaz. hee bunlar yetmez gibi ustune ustluk ılk yıl zorunlu hazırlık var ve hazırlık çok zormus. gerçi ingilizce hazırlık ama benım fena değildir ingilizcem ama işte baya zor dıyolar ben napcammmmmmmmmmmmmmm :vur: özgur olun dıye apart ıstıyorum ama offfffffff

----------Eklendi @ 17:23:57 ---------- Yazıldı @ 17:22:29 ----------

teselli edın benı içim karardı :( :ağlarım::ağlarım:

Kedi Yavrusu

Üye

Dafny

Dafny

Üye
Valla ne diyeyim Allah sabır versin :D umarım bir yolunu bulursun en kısa zamanda

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Eğer yeterince paran varsa apartmana çıkman için hiçbir engel yok. Sen okula başladığın zaman zaten etrafında ev arayan tonla insan bulacaksın. Eğer ben üniversite kazanıp şehir dışında okusaydım -yani senin yerinde olsaydım- kızlarla eve çıkmayı teklif eder ve bunu yapardım :D yanlış anlamayın.. siz bakkala, kasaba gidersiniz onlar da ütü ve bulaşık işlerini hallederdi.. :D

• Beğen
enginzz

enginzz

Üye
kardes apartta yada yurtta kalma en guzelı eve cık en rahat orda kalırsın yada apartta kal ayrı gunluk evler var dıger arkadsların gelırse orda kalırsınız en mantıklısı bu bence bende ankarada okuyorum arasıra eskısehıre gıdıyorum orda ev falan kıralıyorum cokta ıyı oluyor

• Beğen
fireman87

fireman87

Üye
Ee öğrenci olmak kolaymı sandın sen, hayata atıl biraz.. Sana 1 ay mühlet veriyorum o zaman zarfından sonra alışırsın :ehe

• Beğen
Samsun55''

Samsun55''

Üye
bu devirde öğrenci olmak zor iş valla :ehe

• Beğen
Tepkiler: 'Patron, Mareşal ve Dafny
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Eğer yeterince paran varsa apartmana çıkman için hiçbir engel yok. Sen okula başladığın zaman zaten etrafında ev arayan tonla insan bulacaksın. Eğer ben üniversite kazanıp şehir dışında okusaydım -yani senin yerinde olsaydım- kızlarla eve çıkmayı teklif eder ve bunu yapardım :D yanlış anlamayın.. siz bakkala, kasaba gidersiniz onlar da ütü ve bulaşık işlerini hallederdi.. :D
oyle ama tanımadığım ınsanlada eve çıkamam. kız guzel tabi ama :naughty: sevgılım de orda ve ağzıma .. :D
kardes apartta yada yurtta kalma en guzelı eve cık en rahat orda kalırsın yada apartta kal ayrı gunluk evler var dıger arkadsların gelırse orda kalırsınız en mantıklısı bu bence bende ankarada okuyorum arasıra eskısehıre gıdıyorum orda ev falan kıralıyorum cokta ıyı oluyor
yukarı bak :D
Ee öğrenci olmak kolaymı sandın sen, hayata atıl biraz.. Sana 1 ay mühlet veriyorum o zaman zarfından sonra alışırsın :ehe
umarım ya :D

Revengeful

Emekli Yönetici
bende sabahın köründe 20 km gidip gelecem :ah

Revengeful

Emekli Yönetici
20 km dediysem düz yol değil dağa çıkacam..

----------Eklendi @ 00:01:35 ---------- Yazıldı @ 00:01:15 ----------

yürüyerek 4,5 saat..

Dafny

Dafny

Üye
Dağsa bilemem.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
devlet yurtlari genelde hep öyle ki akif.özeller daha rahat genelde bir odada iki kisi konforlu falan.ama pahali biraz dogru.ben yerinde olsaydm tek basima eve cikardm.zaten 2aya kalmaz bir cevre edineceksin bikac kisi daha olursunz ozaman kira payi azalir.) zaten eskisehir ögrenci sehri cok zorlamaz sanirim.kredi burs falan ayarla .gecinip idareli yasamayi ögrenirsn hem azck zorlanmakta iyidir.hem de daha kafan rahat olur.)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ah ah sen şanslısın en azından sevgilin orda onunla bir ev tut ben karsta ne yapacağım tek başıma tam olarak birşey de bilmiyorum hayırlısı ile bi gidelim okullara Allah yardım eder sen çokta sıkma canını olmadı hepsini denersin

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
ah ah sen şanslısın en azından sevgilin orda onunla bir ev tut ben karsta ne yapacağım tek başıma tam olarak birşey de bilmiyorum hayırlısı ile bi gidelim okullara Allah yardım eder sen çokta sıkma canını olmadı hepsini denersin
sevgılım lise sonda yav onun evı var kendı aılesı :D

tuba dedığın gıbı ama evı döşemesı var şimdi. oyuzden apart daha basıt gelıyor ama :hmmm

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
sevgılım lise sonda yav onun evı var kendı aılesı :Dtuba dedığın gıbı ama evı döşemesı var şimdi. oyuzden apart daha basıt gelıyor ama :hmmm
tamam iste ondan demek istedim.d.d

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Meraba arkadaşım.Ben Ardahanda görev yaptım.Karstada çok arkadaşım var.İstersen sana yardımcı olurlar ev konusunda falan..takma kafana.Hem görüceksin ufak bi yer.Pek fazla seçeneğin olmayacak :D

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Kalabalığı sevmiyorsan devlet yurdunda kalman olmaz tabi. Ben ilk senemde devlet yurdunda kaldım, 8 kişiydik odada. Çok keyifli olur bu tür ortamlar bir dene derim ben.

Özel yurtlara gitmeni tavsiye etmem. Hemen hepsi 'eğitim yılı bitmeden yurttan çıkmayacağına' dair senet imzalatıyor ve sene bitmeden senedini geri alamıyorsun. Aksi taktirde senet bedelini ödemen lazım. Yine de bu sistemin uygulanmadığı özel yurtlar olabilir, onları bir araştır derim. En iyisi apart bunların arasında, ama hem ücreti hem de yeme-içmenin sana ait olması bütçeni sarsabilir.

Maddiyat ve yeme-içme bedelindeki kolaylık açısından en rahatı devlet yurdudur. Tek sıkıntısı odaların kalabalık, lavabo ve banyoların ortak kullanılıyor olması. İleri standarda sahip devlet yurtlarında durum farklı tabi ama o yurtlar da Eskişehir'de var mı bilemiyorum.

:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt