'Patron
Üye
n8 senin mi yani şimdi?
nfs shift,doodle jump,angry birdsi operane oyunlar yükledin panpa?

n8 senin mi yani şimdi?
nfs shift,doodle jump,angry birdsi operane oyunlar yükledin panpa?

harbi harbi okul harçlıklarını biriktirsem alırım bi n8 (haftalık 25, 10 ayda tamam
) ama ilginç yanı henüz ucuzlamamış olması, ilk çıktığından beri 1000 lira hala yaw 
cepnetle asphalt 6 vs inmesı kolay değil.onedenle yukleyemedımasphalt 6 yı yükleseydin hiç kasmıyor diyolla
ben olsaydım:
angry birds, nfs shift, avatar, asphalt 6, spider-man total mayhem, raging thunder 2, sims 3 yüklerdim.
aman boşver olmuş bitmiş artıkharbi harbi okul harçlıklarını biriktirsem alırım bi n8 (haftalık 25, 10 ayda tamam
) ama ilginç yanı henüz ucuzlamamış olması, ilk çıktığından beri 1000 lira hala yaw
![]()

hacı şimdi babana şöyle de:
"benim nette belli başlı işlerim var, bundan girince çok uzun sürüyor, o yüzden başından kalkmıyorum. siz internet alın, ben iki dakkaya halleder kalkarım" de
olmazsa babandan habersiz vodem veya türk telekomun kablosuz modemlerinden birini al (şehir merkezindeysen)
valla ben ikna edene kadar öldüydüm, ikna ettikten sonra kapatma ihtimallerine karşın televizyonu bozdum, televizyonu netten izlemek zorunda kaldılar kapatamadılar. sonra da geldik işte bugünlere. kapatmazlar artık.
----------Eklendi @ 09:28:15 ---------- Yazıldı @ 09:27:34 ----------
birde sitenin en altına gir, sol tarafta site görünümünü (mobile-light) yap sayfalarda hızlı gezersin.
benm evde 4gb kotalı koblolu var peder sınırsıza gecsn diye her ay 11gb kota geliyo adam 4aydır bi faturaya bakmadı

hacı şimdi babana şöyle de:
"benim nette belli başlı işlerim var, bundan girince çok uzun sürüyor, o yüzden başından kalkmıyorum. siz internet alın, ben iki dakkaya halleder kalkarım" de
olmazsa babandan habersiz vodem veya türk telekomun kablosuz modemlerinden birini al (şehir merkezindeysen)
valla ben ikna edene kadar öldüydüm, ikna ettikten sonra kapatma ihtimallerine karşın televizyonu bozdum, televizyonu netten izlemek zorunda kaldılar kapatamadılar. sonra da geldik işte bugünlere. kapatmazlar artık.
----------Eklendi @ 09:28:15 ---------- Yazıldı @ 09:27:34 ----------
birde sitenin en altına gir, sol tarafta site görünümünü (mobile-light) yap sayfalarda hızlı gezersin.