Oğuzz Gel Kanka N8 :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ultrayer6

ultrayer6

Üye
asphalt 6 yı yükleseydin hiç kasmıyor diyolla :D

ben olsaydım:
angry birds, nfs shift, avatar, asphalt 6, spider-man total mayhem, raging thunder 2, sims 3 yüklerdim.

aman boşver olmuş bitmiş artık :D harbi harbi okul harçlıklarını biriktirsem alırım bi n8 (haftalık 25, 10 ayda tamam :p ) ama ilginç yanı henüz ucuzlamamış olması, ilk çıktığından beri 1000 lira hala yaw :allalla:

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
asphalt 6 yı yükleseydin hiç kasmıyor diyolla :D

ben olsaydım:
angry birds, nfs shift, avatar, asphalt 6, spider-man total mayhem, raging thunder 2, sims 3 yüklerdim.

aman boşver olmuş bitmiş artık :D harbi harbi okul harçlıklarını biriktirsem alırım bi n8 (haftalık 25, 10 ayda tamam :p ) ama ilginç yanı henüz ucuzlamamış olması, ilk çıktığından beri 1000 lira hala yaw :allalla:
cepnetle asphalt 6 vs inmesı kolay değil.onedenle yukleyemedım :)

ultrayer6

ultrayer6

Üye
heeeee cepneeeettt...
sizin evde net yokmu yaw bi net alın eve !?

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Babama de... almıyo hacı elınden gelse bunu bıle kapattırcak neymıs çok oturuyomusum net alsak hiç kalkmazmışım bilmem ne...
gerçi haklı ama :D napayım hacı yaz geldı yav..

ultrayer6

ultrayer6

Üye
hacı şimdi babana şöyle de:
"benim nette belli başlı işlerim var, bundan girince çok uzun sürüyor, o yüzden başından kalkmıyorum. siz internet alın, ben iki dakkaya halleder kalkarım" de :D

olmazsa babandan habersiz vodem veya türk telekomun kablosuz modemlerinden birini al (şehir merkezindeysen)

valla ben ikna edene kadar öldüydüm, ikna ettikten sonra kapatma ihtimallerine karşın televizyonu bozdum, televizyonu netten izlemek zorunda kaldılar kapatamadılar. sonra da geldik işte bugünlere. kapatmazlar artık.

----------Eklendi @ 09:28:15 ---------- Yazıldı @ 09:27:34 ----------

birde sitenin en altına gir, sol tarafta site görünümünü (mobile-light) yap sayfalarda hızlı gezersin.

-omer-

-omer-

Üye
"benim nette belli başlı işlerim var, bundan girince çok uzun sürüyor, o yüzden başından kalkmıyorum. siz internet alın, ben iki dakkaya halleder kalkarım" de :D

olmazsa babandan habersiz vodem veya türk telekomun kablosuz modemlerinden birini al (şehir merkezindeysen)

valla ben ikna edene kadar öldüydüm, ikna ettikten sonra kapatma ihtimallerine karşın televizyonu bozdum, televizyonu netten izlemek zorunda kaldılar kapatamadılar. sonra da geldik işte bugünlere. kapatmazlar artık.

birde sitenin en altına gir, sol tarafta site görünümünü (mobile-light) yap sayfalarda hızlı gezersin.

hhaahaa :D benm evde 4gb kotalı koblolu var peder sınırsıza gecsn diye her ay 11gb kota geliyo adam 4aydır bi faturaya bakmadı :D :d::d::d:
bu arada cepnette 100mb gecersen net hızı düşüyo aklında bulunsun :naughty::naughty:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
onun için dedim mobile-light'a geçsin diye. :hih:

övünmek gibi olmasın bizde 16 megabit limitsiz var :naughty:

-omer-

-omer-

Üye
pederi ikna etsem 8megabit sınırsıza gecircem ama takan yokki beni :D sırf beni dinlemiyorlar diye sakal bırakıyorum :naughty: :naughty: değişik bi çözüm buldum :D örneğin turkcell vınn a vodafone hat takılablr mi?? eger takılırsa hemen ucuzundan bi 3g modem alıyorum :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
turkcell ile vodafone modemleri aynı şirketler ürettiği için uyumludur. avea uyumsuzdur.
şöyle ki, aveanın modemine sadece avea takılır, ama turkcell'e vodafone, voddafone'a turkcell takılabilir.
kardeşim vınn alacağına vodem alsana vodafone'un kendi modemi işte..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
-omer-

-omer-

Üye
misal olarak söylüyorum :D 3g modemi bilgisayra bagladgnda bi program var o programı kullanarak sanal wifi yaratabiliyosun:naughty::naughty::naughty:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
masaüstüyse onunla uğraşacağına kablosuz usb adaptörler var, gelen interneti kablosuza çeviriyo hem daha ucuz onu al,
yok laptopsa, laptobun kendi wifi alıcısını vericiye dönüştüren programlar var. :)

-omer-

-omer-

Üye
masaüstü :D hatta zamann en iyi şimdinn en kötü bilgsyrı ama win7 kurdum kaldrıyo :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
benim masaüstü kadar kötü olamaz :D söyle bakem özelliklerini

-omer-

-omer-

Üye
1 gb ddr2 ram , 128mb ekran kartı 120gb hafıza win7 professionel x86 =modern 32 bit :d: :d: intel pentium4 işletm sistemi :D 3.01ghz hız :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
ahan da daha kötüsü de varmış bak gör:

128mb DDR ram,
64 mb ATI Radeon ekran kartı
40 GB harddisk
Windows XP home premium
intel pentium 4 anakart, 3.0 GHz

anakartımız aynı (modeli farklı olabilir) gerisi senden düşük :D

----------Eklendi @ 10:40:12 ---------- Yazıldı @ 10:39:11 ----------

zaten ben laptoba bakıyom masaüstü çekilmiyo ona da annemle babam bakıyo, daha önceden de dediğim gibi TV izlemek için :d: :d:

• Beğen
Tepkiler: -omer-
-omer-

-omer-

Üye
babam 3teklif yaptı
1)nokia n8
2)laptop ( 4gb ram,2gb ekran kartı faln falan.)
3)masaüstünü iyileştrcek ve 300liralık bi telefon alıcak :D

n8i sectim para biriktryrm masaüstnü gelstrcem :D yada bu sene fen lisesi olursa laptop alıcak :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
bana da laptobu fen lisesi kazandığım için aldılar zaten, şimdi de takdir al diyolar n8 alalım diyolar.

alamıyorum çünkü burası çok zor yaa :/ keşke anadolu liselerine gitseymişim, yol yakınken vazgeçmeye bak bence, çok ciddiyim bana da böyle demişlerdi şimdi çok pişmanım :/

bi de n8 seçerek iyi yapmışsın okula yatılı gideceksen tabii. normalde laptop iyidir ama geleceği düşünmüşsün evden ayrılacağını falan.

seneye de takdir karşılığında n9 falan isterim herhalde :D

• Beğen
-omer-

-omer-

Üye
sende iphone4 yok mu ne n8 la?? :D yasadgm yere fen lisesi bu sene acıldı eger fen lisesi olmazsa anadolu öğretmen lisesine ilk5de giricem :D ama fen lisesi olsun smdi arakdaslarn fen lisesi olur benm aöl olursa dalga falan gecerler :D (h)

ultrayer6

ultrayer6

Üye
iphone 4 yüzünden değil, sırf tasarımı yüzünden :D
bak şu konuya :)

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/su-n8-in-tasariminda-bisey-var-523829.html

----------Eklendi @ 11:01:04 ---------- Yazıldı @ 11:00:49 ----------

fen lisesi konusunu kendin bilirsin artık :D

----------Eklendi @ 11:03:28 ---------- Yazıldı @ 11:01:04 ----------

bu arada patron çatla da patla bak internet hızıma :p
16 mbit ile saniyede maximum 1,6 megabyte indirme yapılır ben biraz aştım bunu hatta :D

1,634 mb / saniye :p

şaka bi yana, harbi üzüldüm sana yaw :/ annenin babanın karşısına dikil internetsiz ev mi kaldı ulen de :D

----------Eklendi @ 11:04:03 ---------- Yazıldı @ 11:03:28 ----------

birde şu önerilerim arka sayfalarda kalmasın:

----------Eklendi @ 11:05:07 ---------- Yazıldı @ 11:04:03 ----------

88 megabaytı 49 saniyede indirdim bak :D

----------Eklendi @ 11:05:55 ---------- Yazıldı @ 11:05:07 ----------

sende böyle indirmeler istiyorsan aileni ikna etmelisin

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt