.Oğuzhan: "Beşiktaş'ı seçtim çünkü..."

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Oğuzhan: "Beşiktaş'ı seçtim çünkü..."
Beşiktaş'ın genç orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup, siyah-beyazlı kulübü seçmekten dolayı hiç pişman olmadığını söyledi.

Beşiktaş Dergisi'ne açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu, "Beşiktaş'ın bu sezon gençlere şans vereceğini biliyordum. Artık oynamak istediğim için de Beşiktaş'ı seçtim. Bu tercihimden dolayı da çok mutluyum, her şey şu anda çok iyi gidiyor." dedi.

Siyah-beyazlı takımı daha önceden de takip ettiğini belirten Oğuzhan, "Hollanda'daki Sultan Ahmet Camii'nin alt katında maçları yayınlıyorlardı. Özellikle derbi maçlarında çok dolu olurdu. Ben de 10-11 yaşlarımda oraya gidiyordum. Galatasaray maçında yedek beklerken o günler aklıma geldi." ifadelerini kullandı.

"Faul yapmıyorum diye dalga geçerlerdi"

Hırçın bir futbolcu olmadığını belirten 20 yaşındaki oyuncu, "Arsenal'de arkadaşlarım 'Hep teknik oynuyorsun, hiç faul yapmıyorsun' diyerek benimle dalga geçerlerdi. Ama burada çok kolay kartlar yedim, hatalar yaptım." diye konuştu.

Oğuzhan ayrıca takım arkadaşı Manuel Fernandes'le arasındaki iletişimin çok iyi olduğunu söylerken, Portekizli oyuncunun dışarıdan göründüğü gibi soğuk birisi olmadığını da sözlerine ekledi.
 


Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
çok iyi yaptı bence. Çok beğeniyorum
 
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
seviyoruz seni ama hemen artizz olma :) basinin gazina gelme
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Türkiye böyle gençleri özledi.
 
gokhan_oznur06

gokhan_oznur06

Üye
özlenenen gencler beşiktaşta
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt