only_download
Üye
-
Konu Sahibi
-
18 ayda 66,87 TL olarakhadi bakalım onu nasıl ödeyeceksinayağını yorganına göre uzatmak lazım
18 ay bitmez gibi geliyor, 12 ay olsa da ödeyemem. Telefon ihtiyacım var almışken sağlam bişey alayım diyorum 300 lira birikimim var Lg G2 düşünüyorumhadi hayırlısı
yok, hem kefillik falan istemiyorum uğraşamam aileme bile söylemeyi düşünmüyorum. Verseler ben her ay 66,87 olarak ödesem ne güzel olurdu yaÖğrenciyim dersen kredi vermezler, bi tanıdığın var mı işyeri olan
yok, hem kefillik falan istemiyorum uğraşamam aileme bile söylemeyi düşünmüyorum. Verseler ben her ay 66,87 olarak ödesem ne güzel olurdu ya
o nasıl oluyor açıklar mısınız?Kredi almadan direk vatandan odeo ya basvursan
VATAN yaz bir boşluk bırak Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranı yaz 8444 e yolla sanırım boyleydi tabi vatana gitmen daha mantıklı 36 aya kadar yapıyolar heralde bir nevi ihtiyac kıredisio nasıl oluyor açıklar mısınız?
500 limiti bi kerede çekip 12 ayda harcayabiliyo muyuz?Krediyi bilmem ama benim iki arkadas is bankasindan kredi karti basvurusunda bulundugunda ikisine de max 500 lira limit ile actilar. İstersen sen dusurebilirsin
ya bu yaş, gelir gibi istedikleri şeyleri öğrenebilsem rahatlıcam. :/ çok mantıklı geldi böyle birşey varsaVATAN yaz bir boşluk bırak Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranı yaz 8444 e yolla sanırım boyleydi tabi vatana gitmen daha mantıklı 36 aya kadar yapıyolar heralde bir nevi ihtiyac kıredisi
Limiti cekemezsin kredi karti bu. Her ay 500 lira. Tanidik pos makinesi olan birisi varsa ondan cektir taksit yaptir parani nakit al. Sonra her ay odersin500 limiti bi kerede çekip 12 ayda harcayabiliyo muyuz?
ya bu yaş, gelir gibi istedikleri şeyleri öğrenebilsem rahatlıcam. :/ çok mantıklı geldi böyle birşey varsa
900 liraya bi telefon alacak olsam 500'ü buradan çekip 400'ü nakit verebilir miyim yani?Limiti cekemezsin kredi karti bu. Her ay 500 lira. Tanidik pos makinesi olan birisi varsa ondan cektir taksit yaptir parani nakit al. Sonra her ay odersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?