Öğrenciler çok akıllı; ama Prof.'da armut toplamamış hani :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karides

Üye
    Konu Sahibi
Öğrenciler çok akıllı; ama Prof.'da armut toplamamış hani :)
Baktım, öğrencilerle ilgili hikayeler yazılmış; bi dane de benden olsun istedim. Efendim hikayemiz 80'lerin sonunda veya 90'ların başında Ankara'da geçiyor.

ODTÜ'de finallere çalışamayan ve aynı evde kalan 3 kafadar arkadaşımız (ki bilirim o sınav günlerini, kendinizi batak'tan, pis yedili'den ve okey'den alamazsınız, ah ah o günleri özledim be), sınavdan kalacaklarını anlayınca, sınava girmemeye ve hocaya mazeret bildirerek telafi sınavı yapması için onu ikna etmeye karar verirler. Sınav sonrası da hocanın yanına giderek, sınava gelirken arabalarının lastiğinin patladığını ve bu nedenle sınava geç kaldıklarını bu nedenle telafi sınavı istediklerini bildirirler. Prof. ikna olur ve hemen asistanını çağırarak, ertesi gün telafi sınavı yapılmasını ister. Ertesi gün sınav öncesi son anda öğrencilere asistan şu duyuruyu yapar. "Üçünüz de farklı odalarda sınava gireceksiniz" ve sınav kağıtlarında da bir baraj sorusu gözlerine çarpar "Arabanızın hangi lastiği, nerede patladı ?" altında da prof.un notu:
"Baraj sorusunu doğru bilemediğiniz takdirde, cevaplarınız geçersiz sayılacaktır"

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
zekice

Hellboy®

Hellboy®

Üye
bunu biliordun guzel bır yontem

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
akıllıca aslında

fyd_14

Üye
bunu biliyodum güzel bide sey var yınee aynı bolee oğrencıler girmemiş finalee hocayı ikna etmişler sonraa hoca demiş 'sorularınızz kıtaptan olacak' sınava girmeyenlerde kıtabı tamamen ezberlemiş hocanın sordugu soru 'KİTABIN YAZARI' tabi hiç biri geçememiş..... :):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...