Ogluma 100 tllik tablet yardım

Sponsorlu Bağlantılar

JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
Ogluma 100 tllik tablet yardım
Merhaba arkadaşlar valide oğluma doğum günü için tablet almak istiyor 2 yaşında oğlum malum pek bir şeyden anlamıyor talking cat gam gam style oynatacak bir şey lazım 100 tl lik bana en azından servis desteği an tablet markası modeli önerebilirmisiniz? fiyat aşmasın 100-120 tl dolaylarında teşekkürler

theeternal

theeternal

Üye
bazen televizyonda çıkıyor :D

-Emre

-Emre

Üye
bence almayın. Hem çok erken; hem de o tür cihazlar çok kalitesiz, kanserojen maddelerden üretildiği için sağlık sorunları ortaya çıkarabilir

The Shadow

The Shadow

Üye
100 tl ye tablet mi olur hic ? Kuzenim 200 tl ye dandik bisi aldi su an tableti kirmak istiyo :D

semihguney

semihguney

Üye
2 yaşında hareketli oyunlar oynasin ya tablet nedir

JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar işte merak ediyor kendi tabletim var anlamadigina yere atıyor hani ben meragini alsın o nedenle düşünmüştüm

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bakıyorum ortalama aynı fiyat aralığında dark ezcool pro2000 hilevel markaları var sizce peki satış sonrası destek anlamında en iyi firma hangisi malum üç aşağı beş yukarı özellikleri aynı

Criver

Üye
Arkadaşlar işte merak ediyor kendi tabletim var anlamadigina yere atıyor hani ben meragini alsın o nedenle düşünmüştüm

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bakıyorum ortalama aynı fiyat aralığında dark ezcool pro2000 hilevel markaları var sizce peki satış sonrası destek anlamında en iyi firma hangisi malum üç aşağı beş yukarı özellikleri aynı

Q-Note'a Bak Valla bn kullanıyorum bi hafızasından şikayetçiyim Fiyatı da Teknosa'da 180TL filan :D (Kullandığım Q-Note 7000hx)

mertcan01

mertcan01

Üye
Almisken destegi ve servisi olan bir tablet dusunmenizi tavsiye ederim. Teknosa vatan bilgisayar metro gobo yerlerde cok şık urunler var ancak fiyatlari 160 ile 180 lira. Ancak 2 yil garanti veriyorlar diye biliyorum

JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
hangi marka sizce arkadaşlar satış sonrası destek için

esokmen

esokmen

Üye
Abi soyle soyleyeyim, mobil cihaz sektorundeyim ufak cocuklarin elinde sii ler siii ler uzuluyorum yaslari bilgisayara telefona tablete bakip saatlerce kafasini kaldormadan oynamak icin cok erken zeka gelisimini daraltmis olursun. Ama yine de sen bilirsin.

alisait07

alisait07

Üye
tablet alma cocuga zeka accak oyunlar al mesela al bi oyuncak felan 2 yasindaki cocuga tablet alinmaz beyin gelisimini engeller

Takipçi Satın Al

Üst Alt