hünkarım bişey demezki :D Sen avatarıma bak hele!:D
Cihanî Sultan Üye GuitaristBoy' Alıntı: hünkarım bişey demezki Genişletmek için tıkla ... Sen avatarıma bak hele!
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Cihanî Sultan' Alıntı: Sen avatarıma bak hele! Genişletmek için tıkla ...
cukuleaks Üye GuitaristBoy' Alıntı: yok sertug Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu linkteki rom herşey değişti istersen bi o linkteki önizlemelere bak ve kamera hala çalışmıyo Genişletmek için tıkla ... Bende touchwiz 5.0 yuklu video cekemiorm ve izleyemiyorum... :/ garip..
GuitaristBoy' Alıntı: yok sertug Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu linkteki rom herşey değişti istersen bi o linkteki önizlemelere bak ve kamera hala çalışmıyo Genişletmek için tıkla ... Bende touchwiz 5.0 yuklu video cekemiorm ve izleyemiyorum... :/ garip..
legolas29 Üye Konu Sahibi ia.phlvn' Alıntı: çok fazla meşhur oldu buda ya Genişletmek için tıkla ... O çocuk sonradan konuştu bi haberci ile 12 dikiş atılmış kafasına O çöpçülere verilen 2 metrelik sopaylan vurdu kafa ma diyordu
ia.phlvn' Alıntı: çok fazla meşhur oldu buda ya Genişletmek için tıkla ... O çocuk sonradan konuştu bi haberci ile 12 dikiş atılmış kafasına O çöpçülere verilen 2 metrelik sopaylan vurdu kafa ma diyordu
cukuleaks Üye legolas29' Alıntı: O çocuk sonradan konuştu bi haberci ile 12 dikiş atılmış kafasına O çöpçülere verilen 2 metrelik sopaylan vurdu kafa ma diyordu Genişletmek için tıkla ... O cocukla konustum golcukte kendisi cocuk biraz konusmalari felan garip.
legolas29' Alıntı: O çocuk sonradan konuştu bi haberci ile 12 dikiş atılmış kafasına O çöpçülere verilen 2 metrelik sopaylan vurdu kafa ma diyordu Genişletmek için tıkla ... O cocukla konustum golcukte kendisi cocuk biraz konusmalari felan garip.
Süleyman T. Üye HacKLess' Alıntı: O cocukla konustum golcukte kendisi cocuk biraz konusmalari felan garip. Genişletmek için tıkla ... ilkokul , belli ki
HacKLess' Alıntı: O cocukla konustum golcukte kendisi cocuk biraz konusmalari felan garip. Genişletmek için tıkla ... ilkokul , belli ki
Cihanî Sultan Üye legolas29' Alıntı: ilkokullu Genişletmek için tıkla ... Hakikaten ergenmiş desene minik Ali.
klongs Üye HacKLess' Alıntı: O cocukla konustum golcukte kendisi cocuk biraz konusmalari felan garip. Genişletmek için tıkla ... psikolojisi daha düzelmemiştir
HacKLess' Alıntı: O cocukla konustum golcukte kendisi cocuk biraz konusmalari felan garip. Genişletmek için tıkla ... psikolojisi daha düzelmemiştir
legolas29 Üye Konu Sahibi klongs' Alıntı: psikolojisi daha düzelmemiştir Genişletmek için tıkla ... Bence aklı başına gelmiştir..
klongs' Alıntı: psikolojisi daha düzelmemiştir Genişletmek için tıkla ... Bence aklı başına gelmiştir..