Oğlana Trident wt5 mi galaxy mini veya y mi yoksa optimus me mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Oğlana Trident wt5 mi galaxy mini veya y mi yoksa optimus me mi
Arkadaşlar yaş 35.13 yaşında bir oğlum var. bu senede takdir getirdi ve benden telefon istiyor.android falan herşeyi biliyor.düşük birşey alırsam beğenmez.birkaç telefon var aklımda.ilki trident wt5.460+280 mhz işlemcisi varmış.460i anladıkta bu 280 ne oluyor?diğerleri samsung galaxy mini ve galaxy y.aslında samsung daha aklıma yatkın.diğeri de lg optimus me.o nasıl bir cihaz.işi gücü oyun.bu wt5 onu tatmin edermi.yorumlarınizi bekliyorum.başka cihaz önerebilirsiniz.iyi forumlar

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Cevap

by*cambaz

Üye
bnce galaxy mini al abi

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş galaxy y

----------Eklendi @ 13:33:02 ---------- Yazıldı @ 13:32:38 ----------

en güçlü cihaz o aralarında

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Abi babam benim.telefon isteğimden bıktı. İmzama bak istersen. En sonunda para biriktirdim babamında yardımıyla galaxy s aldık. Bence sizde alın. Çünkü s zamanının en iyi telefonu. Yani bişey olsa piyasası daha iyi. Sorun çıksa popüler olduğundan hemen çözersin araştırarak. Ama senin yazdığın cihazlar s2'nin arkasından çıkmış düşük cihazlar. S al kurtul bence. Rahat edersin babam gibi :)

kaptannova

Üye
bana kalırsa 2. el samsung galaxy s al. yazdığın cihazlar oğlana 1-25 yıl sonra yetmez. hele trident wt5 hiç yetmez. çünkü 2 sene önce kullandımm. rezalet bir telefon.

şu anda wave 2 kullanıyorum. bu telefonu da tavsiye ederim. hız-stabilite-oyun performansı diyorsanız wave 2 almalısınız. şu anda wave 3 oyunları test aşamasında. fakat değişik bir yolla wave 2 ye yüklenebiliyor. asphalt6-lets golf 2-ninja fruit-angry birds. bunlar telefonda olanlar.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Sadece wave olabilir 2 değil ama s de güzel.o da ikinci el diyorsunuz.tamam bir bakayım samsung apps e güzel oyunlar varmı ona göre wave

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Wave 2 de olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt