Oğlana Trident wt5 mi galaxy mini veya y mi yoksa optimus me mi başka öneriler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Oğlana Trident wt5 mi galaxy mini veya y mi yoksa optimus me mi başka öneriler
Arkadaşlar yaş oldu 35.13 yaşında bir oğlum var.bu senede takdir getirdi ve benden telefon istiyor.android falan herşeyi biliyor.kötü birşey alırsam beğenmez.aklımda birkaç telefon var.ilki trident wt5.fiyat daha uygun.460+280mhz işlemcisi varmış.460i anladıkta bu 280 ne oluyor.diğerleri samsung galaxy mini,galaxy y ve lg optimus me.siz hangisi dersiniz.lütfen kullanan kişiler yorum yapsın.önyargı olmamalı.işi gücü zaten oyun.belki gio olabilir.yorumları bekliyorum.öneride bulunabilirsiniz.iyi forumlar

alien97

alien97

Üye
İçlerinde android bakımından en iyi telefon galaxy gio oyun oynama ve özellik bakımından diğer telefonlara göre daha iyi performans sunar ben şahsen gio`yu öneriyorum.

AndroidOne

AndroidOne

Üye
galaxy gio iyidir.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
galaxy gio öne çıkıyor :)

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Galaxy y al bence Her Bakımdan Daha iyi Birde Gio alma çünkü galaxy young un bi üstü ama yinede performans bakımından geri android 2.2 froyo olduğu için de kötü :(

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Öncelikle Trident'i ele.1 sene sonra elinde kalır.Aralarından ise Galaxy Gio bence daha üstün.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Galaxy Gio aralarında en üstünü abim :) Belki biraz daha koyup Neo V de alabilirsiniz çok beğenecektir :)

erdew

erdew

Üye
Galaxy Gio aralarında en üstünü abim :) Belki biraz daha koyup Neo V de alabilirsiniz çok beğenecektir :)

bencede almışken neo v veya ray samsung w de olabilir bence taktir almış oğluna bunlardan birini seç pişman olmazsin

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
gereksiz konu hortlatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...