BordoForces
Üye
-
Konu Sahibi
-
Paylaşım içinelinize sağlık
Aynen Profil Fotoğrafına Basılı Tutunca Resim Netleşir.profil resmine basılı tutunca netleşiyor mu sizde?
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica Ederim KardeşimElinize Sağlık. Teşekkürler.
Buyurun: https://www.maxicep.com/forum/hesap/nick-degisimiŞu Maxicep Kullanıcı Adı Değiştiriliyor mu ya Değiştiriliyosa Biliyosan Veya Bilen Bi Özel Mesaj Atsın
eskiden netleşiyordu şimdi netleşmiyor hocam. telefon alakası varmı bilmiyorum ama xiaomi mi 5Aynen Profil Fotoğrafına Basılı Tutunca Resim Netleşir.
Rica Ederim KardeşimBide Şu Maxicep Kullanıcı Adı Değiştiriliyor mu ya Değiştiriliyosa Biliyosan Veya Bilen Bi Özel Mesaj Atsın
Kontrol Edip Dönüş Yaparım Kardeşimeskiden netleşiyordu şimdi netleşmiyor hocam. telefon alakası varmı bilmiyorum ama xiaomi mi 5
eyvallah. bekliyorumKontrol Edip Dönüş Yaparım Kardeşim
Güncel versiyonunu istiyorsan GBInstagram kullanabilirsin1 yıldır kullanıyorum güncelleme gelmedi ama yeni özellikler kullanılabiliyor
Kardeşim birde bunu dener misineyvallah. bekliyorum)
aynı hocam. netleşmiyorGüncel versiyonunu istiyorsan GBInstagram kullanabilirsin
Kardeşim birde bunu dener misinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O zaman yapıcak bir şey yok kardeşimaynı hocam. netleşmiyor
Yok eski orjinal sürümü modlanmış internette apk olarak yayınlanmıştır.Bu normal play store da yok dimi
Tamam teşekkür ederim.Yok eski orjinal sürümü modlanmış internette apk olarak yayınlanmıştır.
1 Yıldan fazla süredir kullanıyorum her hangi bir sıkıntı yaşamadım. Guvenli olmicağını düşündüğüm uygulamayı kimseyle paylaşmam. Indirip indirmemek senin kararın ben uygulamada her hangi bir duzenleme vb şeyler yapmadım direk orjinal apksını paylaştım her hangi bir virus varsa sorumluluk uygulama yapımcısınındır.Tamam teşekkür ederim.
5 uyarı var ama ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tamam teşekkür ederim.1 Yıldan fazla süredir kullanıyorum her hangi bir sıkıntı yaşamadım. Guvenli olmicağını düşündüğüm uygulamayı kimseyle paylaşmam. Indirip indirmemek senin kararın ben uygulamada her hangi bir duzenleme vb şeyler yapmadım direk orjinal apksını paylaştım her hangi bir virus varsa sorumluluk uygulama yapımcısınındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?