OggPlay v2.00 (Alpha 0.30) S60v3 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
OggPlay v2.00 (Alpha 0.30) S60v3 SymbianOS9.x Signed

(Ekran görüntüsü eski sürüme ait...)

OggPlay akıllı telefonlar için bir ses oynatıcı uygulamadır, OggPlay başlangıçta SonyEriccson P800 için yazılmış ve daha sonra GPL Leif H. Wilden tarafından yayınlanmıştır, gerçek bir açık kaynak projesi olan OggPlay şimdi birçok Symbian telefonlar çalışmaktadır. OggPlay projesine Sourceforge ev sahipliği yaptı. 3 yıl aradan sonra uygulama karışımıza alfa sürüm olarak yeniden çıkıyor.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dogangokce, hereklitoz, teomaniaa ve 3 diğerleri

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
eLine sağLık Ediz ..

ergenekon61

Üye
Efsane, firefoxsun ogg vorbis kodeğini htmle 5 için kullanmasını fırsat bilerek tekrar geri dönüyor.:)

Yıllardır vazgeçemediğim bir program ogg player, 2008 den beri güncellenmiyor olması yüzünden üzüntü duyuyordum, güzel bir gelişme oldu yeni bir sürümle karşımıza çıkmasıyla, bunu duyduğuma çok sevindim doğrusu.

Kimse bu programı beğenmez çin malıı ttpod rus malı power mp3 kullanır ama bu programdaki ses kalitesi ve netliği hiç bir programda yok. Hele özelleştirilebilir kısayol tuşları symbian müzik player programlarına büyük yenilik getirdi. Ses kalitesi olarak olsa olsa bunu rakibi kugounun eski sürümleri olabilir, kugouda çin malı ama eq su çok kaliteliydi. Neyse biraz dağınık bir yazı oldu :) ama seste kalite isteyenlerin mutlaka değerlendirmesi gereken bir program.

Unutmadan, n73 te çalıştıramadım ama henüz alpha ilerleyen sürümlerde çalışacaktır.

Paylaşım için teşekkürler!:)

VianDroid

VianDroid

Üye
emegine sağlık gzll olms

haltie

haltie

Üye
paylaşım için teşekkürler ediz.

şöyle bir durum var programı kurdum açyım veri yok diyor ne yapmamız lazım
:hmmm

teomaniaa

teomaniaa

Üye
Emeğine sağlık :oke:

dogangokce

dogangokce

Üye
kim ne derse desin 208den beri oggplay bir srü yazılıma merak sarmış kişilerce sağı solu editlendi modifiye edildi ama gercek yenilik 3 yıl sonra geldi şimdi yeniden oggplayı görmek buyuk bir mutluluk

tremiso

tremiso

Üye
flac de okuyor mu acaba düzgün bir flac player arıyorum açıkcası..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt