Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ogg Play 1.71
Sponsorlu Bağlantılar
Apishhh
Üye
kardeşim çok saqoL ilK defa çaLışan bi mp3 pLayer buLdum N73 için bide ses nasıL yükseltiLiyo onu anLatsan
fenomen01
Üye
teşekkür ederim n95 kullanıyorum umarım bende de çalışır. paylaşımın için sağol
majestic123
Üye
Teşekkürler güzel program
ALpeRenBuGRa
Üye
Uygulama için sağolasın
cemee61
Üye
oncelikle tesekkurler ancak ben 3250 kullaniyorum ve tabiki n73te oldugu gibi bendede ses ayari yapilamiyor yada Apishh ve ben bulamadik nasil oldugunu
oncelikle tesekkurler ancak ben 3250 kullaniyorum ve tabiki n73te oldugu gibi bendede ses ayari yapilamiyor yada Apishh ve ben bulamadik nasil oldugunu
arkadasım bu program da ogg dosyalarına ekstra ses verebilirsiniz.bu versiyonda kendine ait mp3 codeci olmadığı için mp3 lerde eksra ses verilmiyo fakat v1.80 v1.72 versiyonlarda mp3 codeci var ve ekstra ses verebiliyorsunuz.
turkishmuscle
Üye
kardeş çok sağol iki saatir bu programı arıyodum. emeğine sağlık.
toygar666
Üye
bu arada dosya bozuk uyarısı verıyor bilginiz olsun
erdilek_55
Üye
tşklr
mirhabi
Üye
herkese merhaba ben, n82 kullanıyorum bluetooth ile telefona ogg şarkı gönderiyorum şöyle bir yanıt alıyorum, mesajlar özellik desteklenmiyor diyor sorun nedir acaba herkese teşekkürler.