ofw mod

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkeren23

Üye
    Konu Sahibi
ofw mod
arkadaşlar ben cfw mi hazırladım şükürler olsun.ama modlari daha yapamadım.s onları da yapsam tamamdir.ofw için olan modları atar mısın lütfen.özelden de olabilir.teşekkürler şimdiden.

berkeren23

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum bu mod arşivini ama baktım hemen hepsi c6 için yapılmış ofw yok nereden baksan..ben sadece ofw nin olduğu arşivlerden istiyorum.s ama sağol yinede

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
@berkeren23: anık arkadaşımızın verdiği linkte 'C6/OFW' yazıyor. Yani modların çoğu her iki sistemle uyumlu, bazıları sadece c6 bazıları ise sadece ofw içindir. Bunları kendin test ederek bulacaksın. Yani NFE ile Rofs'a uygulayıp flaşlayacaksın. Telefon açılıpta stabil ise uyumlu, değilse uyumsuzdur.

berkeren23

Üye
    Konu Sahibi
evev zaten öyle deneyerek yapıyorum ama sıkıldım her modda flashlamaktan belki hazırı vardır dedim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Maalesef ki yok. En hazırı bu.

berkeren23

Üye
    Konu Sahibi
tamam çok teşekkür ederim.zaten bende c6yapmaya karar verdim ve yaptım.bi kaç eksigi var cfw nin.onun dışında hazır.senin portu kullandım port ve modlar için çok teşekkür ederim.ama bi sorum olacak senin modundaki istemediğim temaları nasıl silecegim.cfw dediğim de temiz port paylaştin ya o:)

ONER-1997

ONER-1997

Üye
rambo ben de bi cfw de bi iki düzenleme yapmak istiyorum yardımcı olabilir misin ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yoğunum bu günlerde. Boş bir arkadaş bulursan iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt