OFW için belle navibar hemde TÜRKÇE!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
n8 fontunu ekledin de bir sıkıntısını buldum Wi-Fi şifresini girerken ikonlar cıkmadı.Onları bir düzenliyim
sen nasıl bir font düzenliyorsun?
Yani düzenlediğin font 1 dosyaydıda sen farklı isimlerle kaydedip 4 dosyamı yaptın.
yoksa düzenlediğin font direk 4 dosya olarak mı geldi?

ahmet147

Üye
bu navibar dediginiz ev ekranı mı 5800 da ev ekranı yapılıyodu. Samsungun falan. Foto varsa ekler misiniz

Atacan-

Üye

En altta bar kısmında ok ve 3 çizgi işareti olan yerler yani seçenek ve çıkış yazılarını kaybedip sembol konulan kısıma bellenavibar deniyor.

LeaD3R

Üye
    Konu Sahibi
n8 fontunu ekledin de bir sıkıntısını buldum Wi-Fi şifresini girerken ikonlar cıkmadı.Onları bir düzenliyim

Ben hiç wi fi şifresi girmedim lan

- - - Eklendi - - -

Hah işte o

Joker.

Üye
biriniz bi yazlım yapıp içine bunıda koysa
LATİN MOON FİNALVEYA BY GABLİNİN KİNE UYGULANIR MIBU

LeaD3R

Üye
    Konu Sahibi
ben latin moon finalle kullanıyom ama upload şansım yok

Suluman normal 4 dosyayida duzenlıyorum.Ve wi-fi şifreside yaptım suan sorunsuz kullanıyorum.Leo'nun fw ye gomdum.Bırazda leo'nun fw yı duzenledım onun konusunda navıbarlı fw yı paylasırız

LeaD3R

Üye
    Konu Sahibi
Suluman normal 4 dosyayida duzenlıyorum.Ve wi-fi şifreside yaptım suan sorunsuz kullanıyorum.Leo'nun fw ye gomdum.Bırazda leo'nun fw yı duzenledım onun konusunda navıbarlı fw yı paylasırız

Aslında leo nun fw de Cyi 100 mb falan yapsak süper olur da nasıl yaparız ki

Siz yapmayın ben yapıyorum dostlar sizin elinizde varsa hazır n8 fonta uyarlanmış navibar ulaştırın bana dahada hızlı olur herşey

LeaD3R

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfadaki çalışmıyo mu ?

5800 ofw için varmı kardeşim bele navibar paylaşırmısın teşekürler

LeaD3R

Üye
    Konu Sahibi
maalesef sadece c5te çalışoyomuş

LeaD3R

Üye
    Konu Sahibi
onun yapım kılavuzu vardı ya la ordan yapıve yarım saat sürmüyo

yapıyomda tam olmuyo yarım yamalak çıkıyo

LeaD3R

Üye
    Konu Sahibi
orda ikili ikili sayılar var ya onlar bi harfe karşılık geliyo ikonlar için bi harf seçiyon ya onun kodunu hexte yerine koyuyon fontta bi harfi boş birakiyon araya ikonun hexini koyuyon kalanına da boş bıraktığın harfin hexini koyuyon yani mantık olarak böyle bişey

yok öyle değil yazı uerine işaret koyuyoruz ya benim yaptığımda bazı yerde yazılar bazı yerde simgeler oluyo anladınmı

5800 için yaparsınız inşalah teşekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...