Offscreen Spin The Bottle Touch v1.00 | Şişe çevirme oyunu (Evet yanlış okumadınız)s60v5

Sponsorlu Bağlantılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Offscreen Spin The Bottle Touch v1.00 | Şişe çevirme oyunu (Evet yanlış okumadınız)s60v5

Arkadaşlar şişe çevirme oyununu bilmeyen yoktur.Adamlar üşenmemiş onun oyununu yapmışlar.
Tebi heryerde şişe bulamıyoruz.Napıyoruz telefondan programı açıp çeviriyoruz.:ehe:

Arkadaşlar paylaşım Hoşunuza gitiyse Lütfen Teşekkür Et butonuna tıklamayı unutmayınız.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dodomania, atiko, memomemo54 ve 67 diğerleri

cigo68

cigo68

Üye
enteRasan denyılemm :DD tşkr

caner90

caner90

Üye
tsk

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu konu hiç bir Türk sitesinden alıntı filan degildir.Tamamen yabancı kaynaklı bir isteden alınıp düzenlenmiştir.

NebuLa__

Üye
amac ne ? :D

nuric@n

Üye
:D doğruluk cesaretlik oynucan kızlarla başka amacın ne olcak şişenin ucu soruyu sorar arka tarafına dek gelende cevaplar bu kadar basit..........süper bişe hemen indiriyom pazartesi kızlarla çeviririz.........:D :D

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:D doğruluk cesaretlik oynucan kızlarla başka amacın ne olcak şişenin ucu soruyu sorar arka tarafına dek gelende cevaplar bu kadar basit..........süper bişe hemen indiriyom pazartesi kızlarla çeviririz.........:D :D
süper açıklama :oke::kop:

madalimert

madalimert

Üye
çok teşekkürler abi süper olmuş siteye eklemen. ben liseye gidiyorum klasik lise hayatı ve lisenin olmazsa olmazı şişe çevirmece ama şişe bulamıyoduk çok işime yarıcak çok teşekkürler

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok teşekkürler abi süper olmuş siteye eklemen. ben liseye gidiyorum klasik lise hayatı ve lisenin olmazsa olmazı şişe çevirmece ama şişe bulamıyoduk çok işime yarıcak çok teşekkürler
Ahh Ahh bilmezmiyim o lisede ki kızlara cesaret dememizi:ehe:

madalimert

madalimert

Üye
Ahh Ahh bilmezmiyim o lisede ki kızlara cesaret dememizi:ehe:
Herkesi birbirine öptürüyoruz.Ama kızlarda fazla cesaret yok anıl abi.Birde hocalar çok kızıyor ama neyse ki okul bitiyor son hafta bu hafta. okul kapanınca maxicep'e yoğunlaşacağım bi sürü yararlı paylaşım yapacağım.:oke::P:

kol@j

kol@j

Üye
bu oyunun hilesi olabilir kızlara duyurulur...

• Beğen
Tepkiler: d4rkm3n
alpidinho

alpidinho

Üye
denemeli

^^Positive^^

Üye
teşekkürler....

ungood20

ungood20

Üye
o yetenek yok yalnış duymadın=)
Deneysel yaf

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Teşekkürler Anıl Abi

nahata

Üye
Knk Prog Güzel de Bunu Sensörlü Çevirmece Sorularıda Soruyo Orda Oyunun İsmi: Truth Or Dare

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler Anıl Abi Harikasın

gmkanca

gmkanca

Üye
:tşk:

bacaksz

Üye
Linki bulamadım yollarmısn

07oguz07