off

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

Üye

benim de geçen bi tane daha gitti
sadece hayatını yaşa bu genşlik bidaha gelmez keyfine bak gez dolaş muğladasın deniz kenarına git huuuuooop yap el salla seni deli sansınlar aklına gelebilecek her türlü 'crazy' liği yap sonuçtaa nickin neyse senle alay ediyor hissine kapılma yada kafa buluyor...ben sadece samimiyetle sana bikaç öneride bulundum

Konu Sahibi
O değilde kız arkadaşına özlemden dolayı dışa vurma olmuş bu sanki
Şu var aranızda ki ilişki bitmedide sen ona ulaşamadığın için canın sıkılmasına sebep olmuş.

Evet bi nevi öyle. Elim kolum bağlı ve defalarca ümidi kırılmış ben, bu ilişkinin bittiğini düşünüyorum onu geçtim ben hayatımda kötü birşey yaşasam diğer bütün sorunlarım aklımdan film şerifi gibi geçiyor

- - - Eklendi - - -

Yok hayır kesinlikle alay olarak algılamıyorum aksine bana keyif veriyo bu konuşmalarınız şu an konserdeyim kafam tam dağıldı. Ah bi de tip olsaydı gider kız ayarlardim

Mesaj paketin bitince,tl'n bitince,şarjın bitince,internet paketin bitince,faturayı ödemeyip kapandığında değil seviyorsanız hep seviyorsunuz demektir,ne zaman ki yılarsanız vaz geçerseniz asıl o zaman gerçekten bitmiş oluyor.

Konu Sahibi

yaw ben bekliyorum zaten her Aklıma geldiğinde kahroluyorum.arkadaş en küçük bi ihtimal bile mi olmaz yaw ulaşabilmek için Tek yapabileceğim sey beklemek

Bazen sesini duyurabilmen için susman gerekir

yaw ben bekliyorum zaten her Aklıma geldiğinde kahroluyorum.arkadaş en küçük bi ihtimal bile mi olmaz yaw ulaşabilmek için Tek yapabileceğim sey beklemek
Post it,not almak veya önemli konuların olduğu birşeyleri kaybolmayacak yere yazmak bunları aslında özellik haline getirmek lazım

ismail

Üye

ooo ısmail nasılsın abim

takmadan da olmuyo ki ya off ama harbiden kafam allak bullak Oldu Ne yapacağımi bilmiyorum Elim kolum bağlı

Elini kolunu bağlama. Evden uzaktasın zaten. Artık kendini biraz topla kendini üzme hiç.

Ben iyiyim işte ders falan çalışıyom

dostum adını soyadınıdamı bilmiyorsun 3-5 tl gider ama 11818 gibi yerleri ara biraz araştır bulursun numarasını

Konu Sahibi

Post it,not almak veya önemli konuların olduğu birşeyleri kaybolmayacak yere yazmak bunları aslında özellik haline getirmek lazım

aynen

- - - Eklendi - - -

Elini kolunu bağlama. Evden uzaktasın zaten. Artık kendini biraz topla kendini üzme hiç.

Ben iyiyim işte ders falan çalışıyom

yaw ben bağlamıyorum ışte yapacağım birşey kalmadi onu diyorum hangi derdime yanayım onu bile bilemiyorum

- - - Eklendi - - -

dostum adını soyadınıdamı bilmiyorsun 3-5 tl gider ama 11818 gibi yerleri ara biraz araştır bulursun numarasını

iyi de kız 16 yaşında Onun adını soyadını bilsem Ne olur ki hat Onun üzerine değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...