Off ...poff... afra... tafra...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

researcher

Üye
evet basın agrımıyor kafan agrıyor...
:) :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Konuşmayı severim, valla diyorum bak , bul bi Turkcell hat, arayayım konuşalım...Beni tanıyacaksın gerçekten...Mesela bu siteden neredeyse hergün sohbet ettiğim kişiler var:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anıl söyleyeyim ... Profilime yazana cevap veririm genelde sorusunu cevaplayıp hal hatır sorarım cevap vermezler madem öyle profilimi açık tutup sinir olmaya gerek yok :) Smiley kullanarak yaptığım yorum ciddiye alınıp ağır laflara maruz kaldım cevabımı verdim şüpheniz olmasın ama ışte ... Başkasına kızıp bazı üyeler bunu benden çıkarıyo bu da çabası ...

researcher

Üye
ilgi istiyor biraz ilgi gosterseniz el ustunde tutsanız bisicigi kalmıcak ama gostermiyosunuz.....

bencilsiniz cocuk haklı....

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Reeli boşver en etkili olanı yazışarak konuşmak :) Herşeyi yüzüne söyleyeceğim sen de bana söylersin ...

--------------- Ekleme ---------------

Of titanik abi senin devreler ıslanmış :) Ilgi değil saygı ...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Enes kendine güven biraz canım :)
reel olmadığı sürece sen bir tuzsun..:)
Dediğimi yap pişman olmucan :) küfür etme huyum yoktur:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefonda kendimi ifade edemem yüz yüze alır karsima konuşur veya içimden geçenleri yazarım ... Benim huyum vardır küfür ederim :ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Konuşmayı severim, valla diyorum bak , bul bi Turkcell hat, arayayım konuşalım...Beni tanıyacaksın gerçekten...Mesela bu siteden neredeyse hergün sohbet ettiğim kişiler var:)
Profilimde de görüldüğü üzere tcell hattım var ara konuşalım:naughty:
Enes'in dile getiremediklerini ben konuşurum senle:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anıl :ehe :ehe Dile getiremediğim derken öyle birşey mi var yahu :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hadi bee :ehe :ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Hadi gözümüz aydın Enes offtan pofftan kurtuldu sırıtıyor:D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Atın özelden numaralarınızı...
Bugün değil yarın arayabilirim.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anıl neşe saçıyorsun :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hayırdır Enes?.. Şimdi genelleme yapa yapa konuşursan ne bir çözüm bulabiliriz ne bir yere varabiliriz. Beyhude bir çaba olur ancak sarfettiğimiz. Ne oldu tek tek söyle ki konuşalım üzerine?..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi üyeler canımı sıkıyordu konuşmaya ihtiyacım varmış sağolsun herkes yardımcı oldu muhabbete döndürdük :D en büyük hatta en gıcık olduğum şey attığım mesaja cevap atılmaması :) bana mesaj atma diyene atarsam Allah belami versin ama yeter ki söyleyin ... Gelelim diğer mevzuya ... Çok değişik yorumlanıyor benim düşüncelerim ... Hayvan gibi smiley kullanıyorum ama ciddi olarak görülüyor ve fırça yiyorum dünkü adamlardan saygıda kusur da etmek istemiyorum ne bileyim Ata abi ışte böyle :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Anıl Umut , ilk önce arkadaşlık daveti yolla , sonra hemen peşine özel at , gelir :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Abi üyeler canımı sıkıyordu konuşmaya ihtiyacım varmış sağolsun herkes yardımcı oldu muhabbete döndürdük :D en büyük hatta en gıcık olduğum şey attığım mesaja cevap atılmaması :) bana mesaj atma diyene atarsam Allah belami versin ama yeter ki söyleyin ... Gelelim diğer mevzuya ... Çok değişik yorumlanıyor benim düşüncelerim ... Hayvan gibi smiley kullanıyorum ama ciddi olarak görülüyor ve fırça yiyorum dünkü adamlardan saygıda kusur da etmek istemiyorum ne bileyim Ata abi ışte böyle :)
Şimdi kendi adıma konuşayım ben kime ne yazdım ne zaman yazdım takip edemiyorum o açıdan herkesten mazur görmelerini diliyorum... Eğer benden kaynaklanan bir durum varsa öeh diyorum sana :D Tanımadın mı beni bunca zamandır :D

Saygı olayına gelince...
Kimle ne geçti ki aranızda?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok abi sen de varsın ama sebeplerin var senin :) Özelden konuşuyordum sabah bazı problemler oldu önemli değil konuşup anlaşırız ama en önemli problem yaptığım yorumlarda bol ifade kullanmam ve bunların ciddi anlaşılması :) abi her konuya robot gibi ayy çok yazık , geçmiş olsun , Allah yardım etsin gibi kalıplasmis yorumlar yazmak istemiyorum ama buna zorluyorlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...