Smiley kullanarak yaptığım yorum ciddiye alınıp ağır laflara maruz kaldım cevabımı verdim şüpheniz olmasın ama ışte ... Başkasına kızıp bazı üyeler bunu benden çıkarıyo bu da çabası ...Profilimde de görüldüğü üzere tcell hattım var ara konuşalımKonuşmayı severim, valla diyorum bak , bul bi Turkcell hat, arayayım konuşalım...Beni tanıyacaksın gerçekten...Mesela bu siteden neredeyse hergün sohbet ettiğim kişiler var![]()

Yok tabi kardeşim yokAnıl![]()
Dile getiremediğim derken öyle birşey mi var yahu
![]()

Senin öm alımın kapalı.Hatırlatırım sana.Atın özelden numaralarınızı...
Bugün değil yarın arayabilirim.
en büyük hatta en gıcık olduğum şey attığım mesaja cevap atılmaması
bana mesaj atma diyene atarsam Allah belami versin ama yeter ki söyleyin ... Gelelim diğer mevzuya ... Çok değişik yorumlanıyor benim düşüncelerim ... Hayvan gibi smiley kullanıyorum ama ciddi olarak görülüyor ve fırça yiyorum dünkü adamlardan saygıda kusur da etmek istemiyorum ne bileyim Ata abi ışte böyle 
Şimdi kendi adıma konuşayım ben kime ne yazdım ne zaman yazdım takip edemiyorum o açıdan herkesten mazur görmelerini diliyorum... Eğer benden kaynaklanan bir durum varsa öeh diyorum sanaAbi üyeler canımı sıkıyordu konuşmaya ihtiyacım varmış sağolsun herkes yardımcı oldu muhabbete döndürdüken büyük hatta en gıcık olduğum şey attığım mesaja cevap atılmaması
bana mesaj atma diyene atarsam Allah belami versin ama yeter ki söyleyin ... Gelelim diğer mevzuya ... Çok değişik yorumlanıyor benim düşüncelerim ... Hayvan gibi smiley kullanıyorum ama ciddi olarak görülüyor ve fırça yiyorum dünkü adamlardan saygıda kusur da etmek istemiyorum ne bileyim Ata abi ışte böyle
![]()
Tanımadın mı beni bunca zamandır 
Özelden konuşuyordum sabah bazı problemler oldu önemli değil konuşup anlaşırız ama en önemli problem yaptığım yorumlarda bol ifade kullanmam ve bunların ciddi anlaşılması
abi her konuya robot gibi ayy çok yazık , geçmiş olsun , Allah yardım etsin gibi kalıplasmis yorumlar yazmak istemiyorum ama buna zorluyorlar