off off :@:@

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
off off :@:@
gene canım dedğim insanlardan kazık yedim bıktım artık şu yaşamaktan dünyadan :@

maxibrk

maxibrk

Üye
Gene ne oldu yaw:ss

lovestar

lovestar

Üye
hayatta yediğimiz kazıkların toplamına tecrübe diyoruz ömer cim.üzme kendini...herşey oalcağına varır derler...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Olum iki kez aynı insandan kazık yediysen sorun sende ... Ilk kazıkta ağzının payını verip onunla işi ilişkiyi keseceksin ki aynı hataya bir daha düşmeyesin ... Bunu yapan kız zannedersem boşver öyleyse arama sorma göz teması bile kurma bundan sonra ...

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
doğru hata bende olum salağım ben ya offf . napcam ne etcem hiç bilmiyorum of

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Zamana bırak biraz .

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
insan alışıyo acılara zatn bıraktım zamana

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
aLσηє;1736097' Alıntı:
doğru hata bende olum salağım ben ya offf . napcam ne etcem hiç bilmiyorum of

Hiç takma kafana ... Bak o seni takıyor mu ... Taksa sana böyle davranmazdi ... Seni dusunmeyeni sana ihanet edeni sen de düşünme ... Aç bir slipknot sana iki doz purity öneriyorum :ehe

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
aman ya zamanla unuturum anasnı satim herkes yemştr zaten haytnda aşk kazığı

yok slipknottan korkym ben lnkn park ytr bna:ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Öyle birşey olsa varya , gözüm kararır , silerim o kişiyi ben , sevdiğim veya bir başka birisi olsun anında çıkar beynimden !

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
ah bilal yapabilsem çıkarsam aklımdan offf

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hala çıkarabilsem diyor yaa :@ Sen askerde çok dayak yersin haa :ehe:ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
aLσηє;1736124' Alıntı:
ah bilal yapabilsem çıkarsam aklımdan offf

Bu bir şartlanma meselesi , eğer ki şartlanırsan emin ol çıkar beyninden o kişi ,burda tecrübeli bir dostun var :)
Hala çıkarabilsem diyor yaa :@ Sen askerde çok dayak yersin haa :ehe:ehe
Evet askerliğini yapmış birisi olarak Enesimiz :ehetecrübesiyle sana birşey söylüyor Ömer , dikkate al :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bu bir şartlanma meselesi , eğer ki şartlanırsan emin ol çıkar beyninden o kişi ,burda tecrübeli bir dostun var :)

Evet askerliğini yapmış birisi olarak Enesimiz :ehetecrübesiyle sana birşey söylüyor Ömer , dikkate al :ehe

:nono:Rencide etmee :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Amaç Rencide etmek değil ki :)
Komaya sokmak :ehe
şaka bir yana Enes demek istediğim , artık askerlik bildiğin gibi eski zaman askerliği değil, az da olsa Askerde olan eğitmenler eğitilmişler, eğer orda bana haksız yere bir hırpalama ve yahut başka bir şey yapsınlar ben açıkça söylüyorum Türkiye'den Vatandaşlığımı aldırırım...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bu konularda çok bilgim var ama komutanları , çavuşları vb. rencide etmek istemiyorum ... Gidince göreceğiz :ehe:ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Umarım , öyle birşey ile karşılaşma olmaz, benim çok yakınım gitti, artık öyle sert bir tabir yok , ayrıca olmaması da lazım , eğer bu ülkenin vatandaşı isek hepimiz eşit haklara sahibiz , herkese uygun bir dille eğitim verilmesi modernliktir, zorunluluktur, ya neden insan askerden dönünce hep orayı kötüler, iyi düşüncelere beslese iyi olmaz mı ? Böylelikle ülkeye bağımlılık artar .

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Asker anıları gibisi yok derler :) zor ama zevkli bir ortam diye düşünüyorum :)

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
len bnm problemim ne siz ne diyonuz ya:ehe

tmm kafamda bitrmye çalşym ztn :D saolun arkdaşlar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Aynı problem bende de oldu kısa zaman içinde..! Allaha havale et.. Gerisine karışma Ömer kardeşim..:oke:

Geçmiş olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt