:off: Arkadaşlar yardım Lütfen android yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
:off: Arkadaşlar yardım Lütfen android yardım
Arkadaşlar bende galaxy w orjinal rom var sizden 2 şey istiyeceğim
1.si ram hep dolu beni çok çıldırtıyor arkaplandaki programları kapatmak için basit bir program yada çözüm yolu istiyorum yani kalıcı olarak rami düşük tutmak istiyorum....
2.si bazı androidlerde sms iletilince yazdığın mesajın yanına bir tik geliyor iletildi diye ama bendekinde durum çubuğunda iletildi diyor ve hangi mesaj iletildi anlaşılmıyor malum smsler üstüste yollayınca ...

son olarak birşey belirtmek istiyorum bu konularda yeniyimde ben gerçi daha önce bişiler dedilerde anlamadım kendi telime root attım cm9 yükledim sonra tekrar orjinal roma döndüm sonra programlarla vs sistemin orj. dosyalarını silip yüklüyebiliyorum acaba bunları yedekleyip cm9a yüklesek yani sistemin uygulamasını örneğin dosyalarım'ı cm9a yüklesem neden olmasın??
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.........

1.: Forumdan 'Advanced Task Killer Pro' uygulamasını bulup yükle. Sonra ayarlardan Auto kill i etkinlestir. Gereksiz uygulamaların arkaplanda çalışmasını önleyecektir...

Konu Sahibi
o sadece anlık kapatıyor arkadaşım ben kalıcı olarak rami düşük tutmak istiyorum sadece ben program açınca açılsın arkaplanda benden izinsiz program açılmasın istiyorum....

ayarlar geliştirici seçeneklerinden arka plan işlem sınırını işlem yok yap. 4.0.4 te boyle

Kerim.

Üye
root yap ve gereksiz bir suru uygulamayi kaldir.ben oyle kullaniyorum cok rahat ram

Konu Sahibi
android 2.3.6 yüklü ve orjinal rom kullanmak istiyorum sadece arkaplanda benden izinsiz uygulama calismasin istiyorum yok mu böyle bir program:-(:-(

mcnpl4

Üye
1- kapatamazsin gereksiz olanları kaldır yeter acik olup olmamasi sistemle ilgili surekli bakma ram durumuna normal telefon gibi kullan arkaplanda calisan uygulamalarin sana bi zararı olmaz.
2-bahsettiğin tik whatsapp ya da benzeri bi uygulamadır sms uygulamasinda hic tik görmedim

- - - Eklendi - - -

ram'e bakarak telefon kullanma modasını kim çıkardı acaba ben hic bakmıyorum sadece farklı bi uygulama denerken ne kadar harcıyor diye bakıyorum o kadar

Arkadaşin dediği tık ICS 4.0.4 te var.

mcnpl4

Üye
bende yoktu ondan bilmiyorum

Konu Sahibi
ya sistemle ilgili iyi hoş boş yere kasıyor hele ki oyunlarda onu geç şarj çok yiyor onu geç ics de arkaplandaki uygulamalar kapalı oluyor o kadar uygulama var biri bile mi kapalı tutamıyor:-/ :-( :-(

mcnpl4

Üye
kasiyorsa swap yap ama sarj omrunu asiti uzatmaz onlari kapatsan bile

mcnpl4

Üye
kasma yapmasa gerek yok derdim ama bişeyler yapman lazım. en basiti kullamadiklarini kaldir. baska yöntem swap yapmayi dene telefon rahatlar ya custom rom yukle daha iyi çalışır sarj daha fazla gitsin diye hic ramle ugrasma. swapi biraz arastir

Konu Sahibi
swap denedim de pek etkili olmadı süpercharcer yaptım hala ram yüksek ya çok şey istemiyorum bi ram sınırlaması olsun yeter yani mesela ram sabit 130 olsun yok mu böyle bir program?

- - - Eklendi - - -

bu arada wondera güncelleme kesin olarak gelmeyecek mi wonder samsungun uvey evladi.

mcnpl4

Üye
ram sabit durmaz. swap yaparken belki bisey gozden kacirmisindir neyse custom romlar arastir mesela senin telefonuna uygun cyanogenmod vardır telefonu daha iyi kullanırsın

niye orjinal rom kullaniyorsun root yukle dileigini yap

Ben hep Clean Masterden temizliyorum ve 386-356 mb ram oluyor markette bulabilirsin beleşe

ram temizleme programları kullanmayın onlar hem ram yiyor hemde telefon kafayı yiyor bende galaxy w liyim .size tavsiyem blackmarttan rom tolbox proyu indirin ve sistem uygulamalarını dondurun lazım olunca buzlarını geri cözersiniz
teşekkürler

bu arada hiç rom degiştirmedim ben orjinal rom ot gibi duruyo telde .acaba rom degiştirsem oyunları daha rahat oynayabilirmiyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...