ödül puanı ismi

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ödül puanı ismi
Konuya şöyle girmek istiyorum ismini tam yazamadığım emergny arkadasimizin mesajı vardı ödül puanı gerçekten rütbe düşkünü üyeleri f foruma d daha çok bağlar(ben değilim :-) ) tamam çok güzelde ödül, puaninin ismini değiştirme imkani varmı mesela forum bağlılık puanı veya forum puanı aktiflik puanı gibi daha cixx dediğimiz hesap :-)

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Konuya şöyle girmek istiyorum ismini tam yazamadığım emergny arkadasimizin mesajı vardı ödül puanı gerçekten rütbe düşkünü üyeleri f foruma d daha çok bağlar(ben değilim :-) ) tamam çok güzelde ödül, puaninin ismini değiştirme imkani varmı mesela forum bağlılık puanı veya forum puanı aktiflik puanı gibi daha cixx dediğimiz hesap :-)

Ödül puanı şimdilik öylesine bence çünkü maximum 83 puan alıyorsun ilerlemiyor

• Beğen
Tepkiler: omerbekiroqlu ve Buğra
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ödül puanı şimdilik öylesine bence çünkü maximum 83 puan alıyorsun ilerlemiyor
bende onu diyorum devam ederse zaten yen, ödüller eklenir diye düşünüyorum eğer devam ederse isim önerisinde bulundum sadece ödül puanı biraz fazla yalın

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
bende onu diyorum devam ederse zaten yen, ödüller eklenir diye düşünüyorum eğer devam ederse isim önerisinde bulundum sadece ödül puanı biraz fazla yalın

Evet madalyalar gibi bişeyde olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: omerbekiroqlu ve Silinen Üye 988579
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
evet haklısın böylece foruma yeni bir hava gelebilir hemde insanları daha çok bağlar ve daha çok amaçları olur sitede kalmak için

Her zaman etkili olur :) birde aktiflik süresine göre ödül olsa iyi olur

• Beğen
Tepkiler: omerbekiroqlu
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ZATEN onu belirttim aktiflik puanı veya forum bağlılık puanı gibi böyle puan türleri olabilir

Legendary.

Legendary.

Üye
Madalyalar mantıklı :hmmm

marist

marist

Üye
Aynen, haklısın olabilir bencede.

esokmen

esokmen

Üye
Bence gerek yok arkadaşlar :) zaten rütbemiz var

hikmet366

hikmet366

Üye
Ödül puanları neden ingilizce türkçesi yokmu

Ozan

Ozan

Admin
Ödül sistemimi kullanmıyoruz şu an arkadaslar dikkate almayın, ilerleyen zamanlarda kullanmayı düşünürsek zaten duyururuz.

Üst Alt