selmangulec
Üye
Oblio record more DVR-805 Dij.usb ses kayıt cihazı hak.
darty mağazasından oblio record more dvr-805 ses kayıt cihazı aldım. bir üst modeli darty mağazasında olmadığından bu modeli almak zorunda kaldım. diğer üst modelinde dahili pil , yüksek hafıza seçenekleri varmış. sabit pilin zamanla değiştirilmeye ihtiyaç duyması ve değişmesinin zor olması dezavantaj olarak görülebilir . more modelinde incel kalem pil kullanılması pilin bitmesi halinde diğerne nazaran daha kolay değiştirilmesi plus modele göre avantaj olarak görülebilir. bir diğer dezavantajı ise hafızasının düşük olmasıdır. eğer bu sorun olmaz diyenler için almalarını tavsiye ederim. biri 69.90 tl diğer 89.90 sanırım yanlış hatırlamıyorsam diğerinin fiyatını . 20 tl lik fark var ama plus modeldeki dahili pili zamanla değiştirilmesi gerekeceğinde sıkıntı yaşatacaktır . değiştirilmeside kolay olmuyor....
kutu içeriğine baktım . sabit telefon için kullanılabilecek aparatlar da çıktı. bu modeli kullanan aranızda var mı? bu aparatı nasıl bağlanacak bilen var mı?
içinden çıkan line kabloyu sabit telefon aparatına taktım , bu aparartın ikili tel jack çıkışı var bu jack çıkışlar birden fazla telefon cihazı için mi yoksa bu çift jack portlar biri giriş diğeride çıkış olarak mı kullanılıyor bunu bilemedik. harici mikrofon girişide bulunuyor mu? bu cihazı kullanan veya bilen varsa yardım edebilirse çok memnun olurum...
saygılar...
selman güleç
konya
kutu içeriğine baktım . sabit telefon için kullanılabilecek aparatlar da çıktı. bu modeli kullanan aranızda var mı? bu aparatı nasıl bağlanacak bilen var mı?
içinden çıkan line kabloyu sabit telefon aparatına taktım , bu aparartın ikili tel jack çıkışı var bu jack çıkışlar birden fazla telefon cihazı için mi yoksa bu çift jack portlar biri giriş diğeride çıkış olarak mı kullanılıyor bunu bilemedik. harici mikrofon girişide bulunuyor mu? bu cihazı kullanan veya bilen varsa yardım edebilirse çok memnun olurum...
saygılar...
selman güleç
konya